Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

18. KIDS FEST U CINEPLEXX BIOSKOPIMA


OD 17. DO 23. OKTOBRA

Bogat zabavni, edukativni i kulturni sadržaj u Cineplexx bioskopima.

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Tradicionalni dečiji filmski festival KIDS FEST održaće se 18. godinu zaredom, ove godine pod sloganom ,,Svet u dečijim rukama“ u svim Cineplexx bioskopima, od 17. do 23. oktobra.

U okviru programa biće prikazano ukupno 15 naslova različitih kinematografija među kojima su animirana, igrana i dokumentarna ostvarenja.

Prateći temu ovogodišnjeg festivala vođenu parolom SVET U DEČIJIM RUKAMA ovogodišnji program ima za ideju da svojim sadržajem ukaže na značaj životne sredine, častan odnos čoveka i prirode.

Punih 7 dana od 17. do 23. oktobra prikazivaće se sinhronizovana animirana i porodična filmska ostvarenja pristigla od kinematografija različitih zemalja – od Francuske, Belgije, Rusije, Nemačke, Švedske kao i iz jezgra domaće filmske scene.

Veliki broj filmova je sinhronizovan na srpski jezik, a kao i prethodnih godina KIDS FEST je pripremio raznovrstan program koji je namenjen i teen publici. Neki od sinhronizovanih filmova koji će biti prikazani u okviru Kids Festa su: “Faraon, divljak, princeza”, “Najbolji rođendan ikada”, “Eva i Adam”, “Vinski: Nevidljivi super-klinac”, “Mala banda”, “Hrast”, “Životinja”, “Ris” i ostali. Film otvaranja festivala biće domaće porodično ostvarenje „Vučje bobice“.

Cena ulaznice za 2D projekcije iznosi 300 dinara u svim Cineplexx bioskopima, cena za organizovane posete je 250 dinara.
Cena ulaznice za 3D projekcije iznosi 430 dinara u Cineplexx bioskopima u Beogradu, dok je cena za organizovane posete za 3D projekcije 380 dinara.
U Cineplexx BIG Kragujevac, Niš i Promenada bioskopima, cena za 2D projekcije iznosi 300 dinara, dok je cena za organizovane posete 250 dinara.
U Cineplexx BIG Kragujevac, Niš i Promenada bioskopima, cena za 3D projekcije iznosi 420 dinara, dok je cena za organizovane posete 370 dinara.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Enkanto magični svet

Animirana priča o neobičnoj porodici Madrigali, koja živi skrivena u magičnoj kuc´i u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mestu zvanom Enkanto.

Enkanto magični svet

Pocrvenela panda

Ona je hrabra, odvažna, samopouzdana, ima krug bliskih prijatelja, izgleda kako želi, oblači se kako se njoj sviđa. Ona je Mej Li! Ali jednog jutra se budi kao – velika pocrvenela panda.

Pocrvenela panda

Baz Svetlosni

Kašej: Kradljivac nevesti

sinhronizova animacija

Kašej: Kradljivac nevesti

Finikove avanture

Sinhronizovana animacija!

Finikove avanture

Kraljica komedije

Vinski: Nevidljivi super-klinac

Vučje bobice

Najbolji rođendan ikad

Mala banda

Četiri prijatelja, Kat, Fuad, Antoan i Sami dolaze na ludu ideju da napokon stanu na kraj fabrici koja zagađuje njihovu reku.

Mala banda

Faraon, divljak i princeza

Tri priče, tri doba, tri univerzuma.

Faraon, divljak i princeza