Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

„VONKA“ U MX4D FORMATU


OD SUBOTE, 09. DECEMBRA


Čokoladno čudo u MX4D salama!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Za sve ljubitelje čokolade i dobre zabave, filmski mjuzikl „Vonka“ vas čeka na bioskopskom platnu, sada u MX4D formatu! Ovo ostvarenje imaćete priliku da pogledate od 09. decembra u MX4D sali u Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopima.

Spremite se za pravu čokoladnu avanturu u MX4D formatu, sa specijalnim efektima koji će vas uvući u ovaj slatki svet.


Od Paula Kinga, reditelja filmova “Paddington” i producenata “Harry Potter” i “Fantastic Beasts” franšiza, dolazi opojna mešavina magije i muzike, haosa i emocija, sve ispričano neopisivo emotivno i sa puno humora. U glavnoj ulozi je fenomenalni Timoti Šalame. Ovaj neodoljivo živopisan i inovativan filmski spektakl predstaviće publici mladog Vilija Vonku, prepunog ideja i odlučnog da promeni svet jednim ukusnim zalogajem - dokazujući da najbolje stvari u životu počinju sa snom, i ako ste dovoljno srećni da upoznate Vilija Vonku, sve je moguće.

Temeljeno na izvanrednom liku iz priče „Čarli i fabrika čokolade",
najprepoznatljivije dečije knjige Roalda Dala i jedne od najprodavanijih dečjih knjiga svih vremena, „Vonka" priča čudesnu priču o tome kako je najveći izumitelj, čarobnjak i proizvođač čokolade na svetu postao omiljeni Vili Vonka kakvog danas poznajemo.


Dođite u Cineplexx i okusite najbolju MX4D tehnologiju.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopa, kao i putem aplikacije CineplexxRS.

Vonka

Čudesna priča o tome kako je najveći izumitelj, čarobnjak i proizvođač čokolade na svetu postao omiljeni Vili Vonka kakvog danas poznajemo.

Cineplexx 4D Delta City:

Ovaj događaj je prošao.

Vonka