Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

„MEGALODON 2 – AMBIS“ U MX4D FORMATU


OD ČETVRTKA, 3. AVGUSTA


Pogledajte jezivi horor u MX4D salama!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

DETALJI

Drugi deo popularne franšize imaćete priliku da pogledate od 3. avgusta u MX4D salama u Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopima.

Priču o o praistorijskoj enormnoj ajkuli poznatijoj pod nazivom "Megalodon" možete da doživite na pravi način uz 14 specijalnih MX4D efekata koji će ovo gledanje filma pretvoriti u nezaboravno iskustvo za sva čula.


Džejson Stejtam i njegov tim vraćaju se u dalje istraživanje Marijanskog rova gde će se suočiti sa novim, još većim zastrašujućim stvorenjima.
Zaronite u neistražene vode sa Džejsonom Stejtamom i globalnom akcionom ikonom Vu Jingom dok vode odvažni istraživački tim ronilaca u najveće dubine okeana. Njihovo putovanje ubrzo postaje haos
kada zlonamerna rudarska kompanija zapreti njihovoj misiji i natera ih na bitku za preživljavanje sa visokim ulozima. Suprotstavljeni džinovskim morskim psima megalodonima s jedne strane, i nemilosrdnim otimačima sa druge, naši heroji moraju nadmudriti te okrutne predatore u trci sa vremenom.

Direktno iz MX4D sedišta zaronite u zastrašujuću akciju o naopasnijem predatoru koji je ikada vladao okeanskim dubinama i otkrijte koje misterije krije ovo poznato čudovište.


Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopa, kao i putem aplikacije CineplexxRS.

Megalodon 2 - Ambis

Džejson Stejtam i njegov tim vraćaju se u dalje istraživanje Marijanskog rova gde će se suočiti sa novim, još većim zastrašujućim stvorenjima.

Megalodon 2 - Ambis