Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

„ISTERIVAČ ĐAVOLA: VERNIK“ U MX4D FORMATU


OD ČETVRTKA 5. OKTOBRA


Film koji ledi krv u žilama stiže u MX4D sale!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Isterivač đavola: Vernik je jezivi horor pun zastrašujućih događaja i neobjašnjivih fenomena, sa elementima egzorcizma i neočekivanih preokreta.

Ovaj natprirodni horor čeka vas od 5. oktobra u MX4D salama u Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopima.

U najsavremenijom MX4D sali otkrijte kakve tajne se kriju u dubinama ljudske psihe i koliko daleko se može otići kako bi se sačuvala vera i zajednica.


Ove jeseni biće tačno 50 godina od kada je najstrašniji horor film u istoriji bio prikazan na velikom platnu i šokirao publiku širom sveta. Ovog oktobra, otvara se novo poglavlje. Blumhaus i reditelj Dejvid Gordon Grin, koji su razbili status quo vaskrsavanjem franšize Noć veštica, predstavljaju nam film ISTERIVAČ ĐAVOLA – VERNIK.

Od kada mu je trudna supruga stradala u zemljotresu na Haitiju pre 12 godina, Viktor Filding (dobitnik Tonija i nominovan za Oskara, Lesli Odom Džunior) sam odgaja njihovu ćerku Andželu (Lidija Džuet).

Ali, Andžela i njena drugarica Ketrin (Olivija Markum), nestaju u šumi i vraćaju se posle tri dana, bez ikakvog sećanja šta im se dogodilo. To pokreće niz događaja koji će primorati Viktora da se suoči sa osnovnim nivoom zla i da, u svom strahu i očaju, potraži jedinu živu osobu koja je, nekada ranije, svedočila nečemu sličnom, Kris Maknil.

Po prvi put od 1973. godine, dobitnica Oskara, Elen Berstin, reprizira svoju kultnu ulogu Kris Maknil, glumice koju je zauvek promenilo ono što se dogodilo njenoj ćerki Rigan, pet decenija ranije.

Kada je, zasnovan na bestseleru Vilijama Pitera Blatija, film Isterivač đavola prikazan, zauvek je promenio savremenu kulturu, oborio sve rekorde na blagajnama i dobio deset nominacija za Oskara, postavši prvi horor ikada nominovan u kategoriji za najbolji film.

U MX4D sali sa sedištima koja se pomeraju i čak 14 različitih specijalnih efekata, film „Isterivač đavola: Vernik“ će vam preneti jezivu atmosferu koju ćete sigurno osećati i dugo nakon što se zavese spuste.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada bioskopa, kao i putem aplikacije CineplexxRS.

Isterivač đavola: Vernik

Ovog oktobra, otvara se novo poglavlje.

Isterivač đavola: Vernik