Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Porodični dan uz „Ričarda Rodu“!


nedelja, 05. mart, 12 - 17h

Pridružite nam se na još jednom Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx u nedelju, 5. marta, kada će biti prikazana najnovija animirana avantura „Ričard roda“.

Karte u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Pridružite nam se na još jednom Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx Niš, Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center koji će biti održan u nedelju, 5. marta , u periodu od 12 do 17 sati, uz prikazivanje najnovije sinhronizovane avanture „Ričard roda“. Za sve mališane pripremili smo časopise „Pepin zabavnik“ i „Mali Politikin zabavnik“, koje će dobiti na poklon uz svaku kupljenu ulaznicu.

Vrabac Ričard, siroče kog su od rođenja odgajale rode, veruje da je jedan od njih. Ali kad dođe vreme za migraciju, njegova porodica roda mora da mu otkrije pravi identitet i da ga ostavi u šumi, jer ne bi preživeo putovanje do Afrike. Odlučan u tome da dokaže da je on ipak roda, Ričard će krenuti sam na jug, ali će mu se pridružiti ekscentrična sova s izmišljenim prijateljem i narcisoidni papagaj, disko-pevač. Na ovom epskom putovanju, oni će nabasati na brojne prepreke, poput smrtonosnih šišmiša, golubova koji su zavisnici od interneta, vrana mafijaša i gromoglasnog džambo džeta. Kad konačno stignu u Afriku, Ričard će morati da spasi svog brata rodu iz kandži čudovišnog jazavca. Najmanja roda će morati da nauči da posmatra sebe kao najvećeg vrapca kako bi oslobodila svoj pravi potencijal i ponovo se ujedinila sa svojom porodicom.

Vajana

Pre tri hiljade godina, najveći mornari sveta putovali su po širokom Pacifiku i otkrivali brojna ostrva Okeanije. Ali onda, skoro hiljadu godina, njihova putovanja su prestala, i niko, do dan danas, ne zna zašto.

Vajana

Pevajmo

Illumination je oduševio publiku širom sveta voljenim hitovima kao što su „Grozan ja“, „Loraks“, „Grozan ja 2“, i „Malci“, drugi po redu animirani film s najvećom zaradom u istoriji. Posle velikog uspeha komedije „Tajni život ljubimaca“, Illumination predstavlja film „Pevajmo“ koji nam dolazi za praznike. Metju Mekonahju, Skarlet Johanson, Džon C. Rajli, Teron Edžerton i Tori Keli igraju glavne likove u ovoj muzičkoj komediji o pronalaženju sjajne zvezde koja postoji u svima nama.

Pevajmo

Snežna kraljica 3: Vatra i led

Treći nastavak bajkovitog animiranog hita Snežna kraljica oduševiće nas i ove zime!

Snežna kraljica 3: Vatra i led

Lego Betmen film

Nakon velikog uspeha Lego filma, Warner Bros. donosi novu uzbudljivu Batman Lego avanturu.

Lego Betmen film

Balerina i Viktor

Felisi, jedanaestogodišnja devojčica bez roditelja, ima jednu strast: plesanje.

Balerina i Viktor

Ričard Roda

Vrabac Ričard, siroče kog su od rođenja odgajale rode, veruje da je jedan od njih.

Ričard Roda