Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Porodični dan „ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO“!


nedelja, 02. april, 12 - 17h

Specijalni program za decu uz poklone za sve posetioce u Cineplexxu.

Karte uskoro u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

U nedelju 2. aprila, u svim bioskopima Cineplexx, najmlađe očekuje pravi dečji praznik, ispunjen brojnim iznenađenjima uz zabavu i druženje sa omiljenim plavim junacima. Porodični dan održaće se u periodu od 12 do 17 sati u bioskopima u Beogradu, Kragujevcu i Nišu uz prikazivanje najnovije sinhronizovane verzije filma najpopularnijih animiranih likova svih vremena: „Štrumpfovi: Skriveno selo“ i specijalni program za mališane. Uz svaku kupljenu ulaznicu, deca će na poklon dobiti časopis „Pepin zabavnik“ i „Mali Politikin zabavnik“.

Sve mališane očekuje puno zabave i aktivacija na samom događaju, koji će upotpuniti doživljaj prave zabave, dok će kompanija Carnex podeliti pakete proizvoda najsrećnijim dobitnicima.

Najmlađi, ali i oni malo stariji će imati prilike da bodre štrumpfastične junake, zabavljaju se uz doskočice Trape, Kefala, Grubera, Štrumpfete, Gargamela, uživaju uz pesme iz filma, i fantastične 3D momente u filmu.
U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Trapa, Kefalo i Gruber) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo pre nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo neverovatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj istoriji!

Režiju sinhronizacije potpisuje Dragan Vujić Vujke, koji je ujedno tradicionalno pozajmio glas Gargamelu, predivna Tamara Aleksić se našla u ulozi Štrumpfete, dok je Bojan Perić dao glas Kefalu, a Srđan Timarov Gruberu. Slobodan Boda Ninković je reprizirao svoju sjajnu ulogu Velikog Štrumpfa, dok je Đorđe Stojković po prvi put bio Trapa na velikom platnu.

Na programu u nedelju biće i ostali aktuelni dečiji filmovi, koje će mališani prosto obožavati.


Karte uskoro u prodaji!

Balerina i Viktor

Felisi, jedanaestogodišnja devojčica bez roditelja, ima jednu strast: plesanje.

Balerina i Viktor

Ričard Roda

Vrabac Ričard, siroče kog su od rođenja odgajale rode, veruje da je jedan od njih.

Ričard Roda

Lepotica i zver

Diznijeva „Lepotica i zver“ je igrana adaptacija animiranog klasika koja likove iz ove bajke preoblikuje za modernu publiku, ali ostaje verna originalnoj muzici i dopunjuje je s nekoliko novih pesama.

Lepotica i zver

Uskršnji zeka

Maks, mudri gradski zec, zarobljen je u školi za zečeve, skrivenom mestu na kojem krzneni mališani od porodice lukavih lisica kriju navažniju od svih dragocenosti – Uskršnje jaje.

Uskršnji zeka

Štrumpfovi: Skriveno selo

Štrumpfovi se vraćaju – bolji nego ikad pre!

Štrumpfovi: Skriveno selo