Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Vocek, NY MET, 2020


Subota, 11. januar u 18:55


1300 din Cena za 4 ili više izvođenja
1500 din Pojedinačna cena

Ovaj događaj je prošao.

Kratki sadržaj

Janik Nezet-Segin diriguje novom produkcijom Vilijama Kentridžea u Bergovom ekpresionističkom remek-delu Vojcek, koje se zbog snažnih emocija i brilijantnosti smatra jednom od najznačajnijih opera 20. veka. Nastala u petoj godini nakon Prvog Svetskog rata, opisuje Bergovu mračnu istragu o vojnicima, zasnovanu na zlu društva, stavljajući Kentridža na ruševine stepeništa, odbačenom nameštaju i krhotinama. On sam, svojom teatralnošću animira crteže na uglju zajedno sa drugim crtežima, mapama i filmskim isečcima, evocirajući noćni svet pun palih aviona, sablasnih gas maski i bojnih polja. Piter Matei debituje kao Vojcek a Elza van den Heever as Mariaj, majka njegovog deteta. U ulozi Vojcekovog mučitelja našli su se Christopher Ventris kao major, Gerhard Siegel kao kapetan, I Christian Van Horn kao doktor. Andrew Staples madebituje na Metovoj sceni u ulozi Andresa. Kentridž koji je ranije režirao Bergovu ,,Lulu” I Šoštakovičev ,,Nos” u Metropolitenu, pokupio je oduševljenje kritike na Festivalu u Salzburgu 2017. godine. Kentridževa režija je koprodukcija Metropolitena, Kompanije Kanadska Opera I australijske opera i Festivala u Salzburgu.

Kupovinom karata za 4 ili više izvođenja u sezoni ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 1.300 dinara, dok se pojedinačne ulaznice prodaju po ceni od 1.500 dinara.

Ulaznice u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center!

Pojedinačne karte mogu se kupiti uz Cineplexx bonus karticu radi sakupljanja bodova (ograničeno na 2 kupljene karte dnevno).

Kupovina ulaznica je moguća na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, dok online rezervacije nisu moguće.

Vocek, NY MET, 2020

NOVA PRODUKCIJA/ PRVI PUT U VISOKOJ REZOLUCIJI

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Vocek, NY MET, 2020