Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Uspavana lepotica, Boljšoj, 2019

Nedelja, 10.mart u 16:00H

1500 din Pojedinačna cena
1300 din Cena za kupovinu ulaznica za 4 ili više prenosa*

Ulaznice u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center!

Ovaj događaj je prošao.

Kratki sadržaj

Na svoj 16. rođendan, prelepu princezu Auroru stiže kletva zle Karabose i ona pada u duboki san koji će trajati narednih 100 godina. Jedino što je može probuditi jeste poljubac prave ljubavi… U ovom blistavom i magičnom klasiku, plesači Boljšoj teatra će vas svojim gracioznim plesnim pokretima odvesti na putovanje sa vilama, mladom princezom i zgodnim princom u čarobno kraljevstvo ove predivne bajke. Scenu moskovske pozornice krasiće luksuzna postavka i koreografija koja daje život likovima. Balet koji ne smete da propustite.

Karte su u prodaji po ceni od 1.500 dinara po predstavi. Kupovinom karata za 4 ili više izvođenja u sezoni 2018/2019 ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 1.300 dinara.

* Karte kupljene za operu/balet po preprodajnoj ceni (paket za 4 ili više prenosa) nije moguće vratiti i refundirati novac. Kupovina ulaznica za Metropoliten operu po sniženoj ceni (paket ulaznica za 4 ili više prenosa) nije moguća sa Cineplexx bonus karticom, dok je moguća isključivo ukoliko ulaznice kupujete po regularnoj, odnosno punoj ceni. Na vašoj bonus kartici možete sakupljati bodove za kupljene ulaznice (ograničenje za 2 karte dnevno) u oba gore navedena slučaja.

Kupovina ulaznica je moguća na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, mogućnost online rezervacije nije moguća.


Uspavana lepotica, Boljšoj, 2019

SNIMAK
Nedelja, 10.mart u 16:00

Mzika Petar Iljič Čajkovski
Koreografija Juri Grigorovič
Libreto: Ivan Vsevolojski i Marius Petipa
Uloge: Olga Smirnova (Princeza Aurora), Semjon Čudin (Princ Dezire), Aleksej Loparevič (zli Karabos), Julija Stepanova (vila jorgovan), Vitali Biktimirov (Katalabit), Artemi Beljakov (Plava ptica), Anastasija Denisova (Princeza Florin)

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Uspavana lepotica, Boljšoj, 2019