Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Toska, NY MET, 2020


Subota, 11. april u 18:55


1300 din Cena za 4 ili više izvođenja
1500 din Pojedinačna cena

Kratki sadržaj

Pučinijeva melodrama „Toska“ u izvanrednoj novoj produkciji Sir Dejvida Mekvikara sa Anom Netrebko u ulozi markantne pevačice. Uz Netrebkovu, na sceni Metropolitena će se naći Brajan Džagd u ulozi Toskine ljubavi, slikara Kavaradosija. Ova melodrama sa snažnom političkom notom, odvija se u vreme Napoleonovih ratova i promene režima na Apeninskom poluostrvu. Kao pristalica republikanaca, Kavaradosi obećava Anđelotiju da će mu pomoći da se sakrije od uhoda surovog šefa policije, barona Skarpije koga će sjajno na Metropolitan sceni odglumiti Majkl Vol. Tajni slikarevi dogovori kao i markizin lik koji vidi na slici, bude ljubomoru kod Kavaradosijeve ljubavnice, slavne pevačice Florije Toske. Za Toskom žudi i Skarpija, koji ne preza ni od čega kako bi je imao za sebe. U želji da nadmudri Skarpiju, Toska naizgled pristaje na njegovu ucenu, tražeći zauzvrat pomilovanje za Kavardosija, a potom ga ubija. No, surovi baron nikada nije nameravao da poštedi svog suparnika, te streljački vod pred Toskinim očima ubija njenog dragog. Operom, koja uključuje neke od Pučinijevih nezaboravnih arija, diriguje Bertrand de Bili.

Kupovinom karata za 4 ili više izvođenja u sezoni ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 1.300 dinara, dok se pojedinačne ulaznice prodaju po ceni od 1.500 dinara.

Ulaznice u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center!

Pojedinačne karte mogu se kupiti uz Cineplexx bonus karticu radi sakupljanja bodova (ograničeno na 2 kupljene karte dnevno).

Kupovina ulaznica je moguća na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, dok online rezervacije nisu moguće.

Toska, NY MET, 2020

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:
Toska, NY MET, 2020