Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Toska, NY MET, 2018

subota, 27. januar u 18:55 h

1500 din Pojedinačna cena
1300 din Cena za kupovinu ulaznica za 4 ili više prenosa*

Ulaznice u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center!

Ovaj događaj je prošao.

Kratki sadržaj

Pučinijeva melodrama „Toska“ u izvanrednoj novoj produkciji Ser Dejvida Mekvikara sa Sonjom Jončevom u ulozi markantne pevačice. Uz Jončevu, na sceni Metropolitena će se naći Vitorio Grigolo u ulozi Toskine ljubavi, slikara Kavaradosija, dok će za dirigentskom palicom biti Emanuel Vijom.
Ova melodrama sa snažnom političkom notom, odvija se u vreme Napoleonovih ratova i promene režima na Apeninskom poluostrvu. Kao pristalica republikanaca, Kavaradosi obećava Anđelotiju da će mu pomoći da se sakrije od uhoda surovog šefa policije, barona Skarpije. Tajni slikarevi dogovori kao i markizin lik koji vidi na slici, bude ljubomoru kod Kavaradosijeve ljubavnice, slavne pevačice Florije Toske. Za Toskom žudi i Skarpija, koji ne preza ni od čega kako bi je imao za sebe. U želji da nadmudri Skarpiju, Toska naizgled pristaje na njegovu ucenu, tražeći zauzvrat pomilovanje za Kavardosija, a potom ga ubija. No, surovi baron nikada nije nameravao da poštedi svog suparnika, te streljački vod pred Toskinim očima ubija njenog dragog.


Karte su u prodaji po ceni od 1.500 dinara po predstavi. Kupovinom karata za 4 ili više izvođenja u sezoni 2017/2018 ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 1.300 dinara.

* Karte kupljene za operu/balet po preprodajnoj ceni (paket za 4 ili više prenosa) nije moguće vratiti i refundirati novac. Kupovina ulaznica za Metropoliten operu po sniženoj ceni (paket ulaznica za 4 ili više prenosa) nije moguća sa Cineplexx bonus karticom, dok je moguća isključivo ukoliko ulaznice kupujete po regularnoj, odnosno punoj ceni. Na vašoj bonus kartici možete sakupljati bodove za kupljene ulaznice (ograničenje za 2 karte dnevno) u oba gore navedena slučaja.

Kupovina ulaznica je moguća na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, mogućnost online rezervacije nije moguća.

Toska, NY MET, 2018

NOVA PRODUKCIJA
Kompozitor: Đakomo Pučini
Dirigent: Emanuel Vijom
Reditelj: Ser Dejvid Mekvikar
Subota, 27. januar u 18:55
Trajanje: 198 min
Uloge: Sonja Jončeva (Toska), Vitorio Grigolo (Kavaradosi), Željko Lučić (Skarpia), Partik Karfizi (Crkvenjak)

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Toska, NY MET, 2018