Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Labudovo jezero, Boljšoj, 2017

SNIMAK
nedelja, 05. februar u 16h

1300 din Pojedinačna cena
1000 din Cena za kupovinu ulaznica za 4 ili više prenosa


Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center!

Ovaj događaj je prošao.

Kratki sadržaj

Kraljevska porodica i gosti su se okupili u palati na rođendanskoj proslavi princa Zigfrida. Na veličanstvenoj ceremoniji, Zigfrid se pojavljuje kao vitez: mlade devojke pokušavaju da pridobiju njegovu pažnju, pošto mora da izabere ženu za sebe tokom bala. Iznenada postaje svestan svojih budućih odgovornosti, te beži u noć i upoznaje čudno jato labudova na magičnom jezeru. Velika legenda o zagonetnoj labud-ženi je jedna od najromantičnijih baletskih klasika rođena u Boljšoj teatru davne 1877. godine. U dvostrukoj ulozi belog labuda Odet i njenog rivala crnog labuda Odile, primabalerina Svetlana Zaharova odiše ranjivošću jednako kao i lukavstvom zahvaljujući svojoj majstorskoj tehnici, a u svemu je prati emotivni Zigfrid – Denis Rodkin. Scene od kojih zastaje dah su sastavni deo ovog dela koje do savršenstva dovode virtuoznosti igrača velikog ruskog Boljšoj baleta.

Karte su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 1.300 dinara po predstavi. Kupovinom 4 ili više karata* za prikazivanje ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 1000 dinara za sezonu 2016/2017.

* Kupovina ulaznica za Boljšoj teatar po sniženoj ceni (paket ulaznica za 4 ili više prenosa) nije moguća sa Cineplexx bonus karticom, dok je moguća isključivo ukoliko ulaznice kupujete po regularnoj, odnosno punoj ceni. Na vašoj bonus kartici možete sakupljati bodove za kupljene ulaznice (ograničenje za 2 karte dnevno) u oba gore navedena slučaja.


Labudovo jezero, Boljšoj, 2017

SNIMAK (snimljen 25. januara 2015.)
Muzika/Koreografija: Pjotr Iljič Čajkovski/Jurij Grigorovič
Nedelja, 05. februar u 16:00
Trajanje: 180 minuta

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Labudovo jezero, Boljšoj, 2017