Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Pepeljuga, NY MET, 2018

subota, 28. april u 18:55 h

1500 din Pojedinačna cena
1300 din Cena za kupovinu ulaznica za 4 ili više prenosa*

Ulaznice u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center!

Ovaj događaj je prošao.

Kratki sadržaj

Kada je 2011. godine Džojsi DiDonato nastupila u Kraljevskoj operskoj kući u ulozi Pepeljuge u istoimenoj operi, Njujork tajms je sa jednom rečju opisao njeno izvođenje – čarobno. Sada, po prvi put, Masneovo raskošno delo o Pepeljuzi dolazi u Metropoliten operu, sa DiDonato u naslovnoj ulozi. Na sceni uz mecosoprana Alis Kot u ulozi princa, naći će se Kejtlin Kim u ulozi Vile i Stefani Blit kao maćeha. Operom diriguje Bertrand de Bili, dok je za režiju zadužen Loren Peli. Pepeljuga je ćerka seoskog plemića Pandolfa. Nakon što se on oženio, njena maćeha, nadmena madam De la Altjer i njene dve ćerke Noemi i Dorotea, počinju da je maltretiraju i zapravo ona tada dobija nadimak Pepeljuga. Ipak, dobra vila, Pepeljugina kuma uspeva da joj pomogne da se spremi i ode na dvor na bal. Ona tamo upoznaje princa koji se zaljubljuje u nju.

Karte su u prodaji po ceni od 1.500 dinara po predstavi. Kupovinom karata za 4 ili više izvođenja u sezoni 2017/2018 ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 1.300 dinara.

* Karte kupljene za operu/balet po preprodajnoj ceni (paket za 4 ili više prenosa) nije moguće vratiti i refundirati novac. Kupovina ulaznica za Metropoliten operu po sniženoj ceni (paket ulaznica za 4 ili više prenosa) nije moguća sa Cineplexx bonus karticom, dok je moguća isključivo ukoliko ulaznice kupujete po regularnoj, odnosno punoj ceni. Na vašoj bonus kartici možete sakupljati bodove za kupljene ulaznice (ograničenje za 2 karte dnevno) u oba gore navedena slučaja.

Kupovina ulaznica je moguća na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, mogućnost online rezervacije nije moguća.

Pepeljuga, NY MET, 2018

MET PREMIJERA
Dirigent: Bertrand de Bili
Reditelj: Loren Peli
Subota, 28. april u 18:55
Trajanje: 192 min
Uloge: Kejtlin Kim (Vila), Džojs DiDonato (Pepeljuga), Alis Kot (Princ), Stefani Blit (Maćeha), Loren Nauri (Pandolfo)

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Pepeljuga, NY MET, 2018