Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

POČINJE METROPOLITEN NA BIS


SUBOTA, 31. OKTOBAR U 17 ČASOVA

„Leteći Holanđanin“ otvara sezonu Meta na bis 2020.

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

Kratki sadržaj

Nakon otkazivanja izvođenja u martu, „Leteći Holanđanin“ će konačno biti prikazan na velikom platnu Cineplexx bioskopa, kao prva opera u okviru programa Met na bis 2020. U subotu, 31. oktobra od 17 časova, publika će imati priliku da pogleda snimak ove svetski poznate opere. Osim u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu, ove sezone će i publika u Cineplexx Promenada bioskopu moći da uživa u remek-delima Metropolitan opera.

Fransoa Žirard, čija je mistična, krvlju natopljena vizija Vagnerovog ,,Parsifala” poslata jedna od umetničkih vrhunaca proteklih Metovih sezona, ovaj put se okreće drugom Vagnerovom remek-delu, ,,Leteći Holanđanin”, kojim diriguje Valeri Gergiev. Prvi put u Metu, Sir Brajan Terfel tumači ulogu misterioznog Holanđanina, osuđenog da zauvijek luta morima. Anja Kampe je odana Senta čija ga ljubav može osloboditi. Budući da je Senta opsednuta portretom legendarnog moreplovca, pozornica Meta pretvorena je u kolosalno ulje na platnu. Franc Josef Selig tumači ulogu Sentinog oca Dalanda, Sergej Skorokhodov nastupa u ulozi lovca Erika, David Portilo tumači ulogu Kormilara, a Mihoko Fujimura Sentinu dadilju Meri.

Ulaznice za operu „Leteći Holanđanin“ su u prodaji na blagajni Cineplexx Ušće Shopping Center i Cineplexx Promenada bioskopa.

Cineplexx UŠĆE Shopping Center
– 1000 dinara pojedinačna ulaznica, 800 dinara po izvođenju za sve četiri opere.
Cineplexx Promenada – 800 dinara pojedinačna ulaznica, 600 dinara po izvođenju za sve četiri opere.

Pojedinačne karte mogu se kupiti uz Cineplexx bonus karticu radi sakupljanja bodova (ograničeno na 2 kupljene karte dnevno).
Online rezervacije nisu moguće.

Leteći Holanđanin, NY MET, 2020