Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Galerija Belgrade
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

MET NA BIS 2020


OD 31. OKTOBRA DO 12. DECEMBRA

Ove jeseni ljubitelji opere imaće priliku da uživaju u specijalnom programu Met na bis u Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Niš i Cineplexx Promenada bioskopima.

Ulaznice su u prodaji!

Detalji

Ove jeseni ljubitelji alternativnog sadržaja imaće priliku da uživaju u programu MET NA BIS, u okviru kog će biti prikazana četiri snimka slavnih opera, a koji će u subotu, 31. oktobra, otvoriti Vagnerova opera ,,Leteći Holanđanin”. Prvi put u Metu, Brajan Terfel tumači ulogu misterioznog Holanđanina, osuđenog da zauvek luta morima. Anja Kampe je odana Senta čija ga ljubav može osloboditi. Glavna tema Vagnerovog remek-dela je iskupljenje kroz ljubav, motiv kroz gotovo sva njegova dela.

U Verdijevoj operi ,,Trubadur”, koja je na programu 14. novembra, Ana Netrebko se nalazi u ulozi Leonore, izmučene heroine. Dmitri Hvorostovski se našao u ulozi Grofa di Lune, što dovodi do spoja ove dve ruske zvezde u Metu po prvi put nakon 2002. godine.

Slavna Pučinijeva opera ,,Toska”, tragična priča o ljubavi, strasti, opsesiji ali i tiraniji, zlu i moći, u izvanrednoj produkciji Dejvida MekVikara, na repertoaru je 28. novembra. Slavni sopran Ana Netrebko tumači Toksu, Brajan Jagde je njen ljubavnik, Kavaradosi, a Mišel Vol je Baron Skarpija.

Program MET NA BIS zatvara Pučinijeva opera „Madam Baterflaj“ s Plasidom Domingom u ulozi Šarplesa, a publika će imati priliku da je gleda 12. decembra. Hui He glumi Ćo Ćo San, mladu i nežnu gejšu, poznatiju kao Baterflaj. Elizabet De Šong je posvećena Suzuki, a Placido Domingo svom izuzetnom repertoaru dodaje još jednu sjajnu ulogu i prvi put ga gledamo kao Šarplesa. Pjer Đorđo Morandi diriguje operom.

Ulaznice za Met na bis su u prodaji na blagajni Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Niš i Cineplexx Promenada bioskopa.

Cineplexx UŠĆE Shopping Center
– 1000 dinara pojedinačna ulaznica
Cineplexx Promenada – 800 dinara pojedinačna ulaznica
Cineplexx Niš – 600 dinara pojedinačna ulaznica

Karte su u prodaji!

Pojedinačne karte mogu se kupiti uz Cineplexx bonus karticu radi sakupljanja bodova (ograničeno na 2 kupljene karte dnevno).
Online rezervacije nisu moguće.

Trubadur, NY MET, 2020

Toska, NY MET, 2020

Madam Baterflaj, NY MET, 2020