Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Lujza Miler, NY MET, 2018

subota, 14. april u 18:30h

1500 din Pojedinačna cena
1300 din Cena za kupovinu ulaznica za 4 ili više prenosa*

Ulaznice u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center!

Ovaj događaj je prošao.

Kratki sadržaj

Prvi put u visokoj rezoluciji Verdijeva opera „Lujza Miler” sa Sonjom Jončevom u naslovnoj ulozi i Pjotrom Bečalom kao Rodolfo, koji prvi put nastupa u Metropolitenu posle pauze duže od 10 godina. Bertron de Bili diriguje retko izvođenim Verdijevim delom, u kojem nastavlja svoju legendardnu saradnju sa Plasidom Domingom. U fokusu je ljubavna priča Lujze i Rodolfa, sina grofa Valtera. Iako je njihova ljubav iskrena, njihovoj sreći na put staju različite spletke. Opera ima tri čina, koji se zovu Ljubav, Spletka i Otrov.

Karte su u prodaji po ceni od 1.500 dinara po predstavi. Kupovinom karata za 4 ili više izvođenja u sezoni 2017/2018 ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 1.300 dinara.

* Karte kupljene za operu/balet po preprodajnoj ceni (paket za 4 ili više prenosa) nije moguće vratiti i refundirati novac. Kupovina ulaznica za Metropoliten operu po sniženoj ceni (paket ulaznica za 4 ili više prenosa) nije moguća sa Cineplexx bonus karticom, dok je moguća isključivo ukoliko ulaznice kupujete po regularnoj, odnosno punoj ceni. Na vašoj bonus kartici možete sakupljati bodove za kupljene ulaznice (ograničenje za 2 karte dnevno) u oba gore navedena slučaja.

Kupovina ulaznica je moguća na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, mogućnost online rezervacije nije moguća.

Lujza Miler, NY MET, 2018

PRVI PUT U VISOKOJ REZOLUCIJI
Kompozitor: Đuzepe Verdi
Dirigent: Bertron de Bili
Reditelj: Elajdža Mošinski
Subota, 14. april u 18:30
Trajanje: 238 min
Uloga: Sonja Jončeva (Lujza), Olesia Petrova (Federika), Pjotr Bečala (Rodolfo), Plasido Domingo (Miler), Aleksandar Vinogradov (Valter), Dmitri Beloselski (Vurm)

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Lujza Miler, NY MET, 2018