Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Ljubavni napitak, NY MET, 2018

subota, 10. februar u 18h

1500 din Pojedinačna cena
1300 din Cena za kupovinu ulaznica za 4 ili više prenosa*

Ulaznice u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center!

Ovaj događaj je prošao.

Kratki sadržaj

Donicetijev „Ljubavni napitak“ je komična opera satkana od priče o radosti, ljubomori, zaljubljenosti, igri, ali pre svega o ljubavi. Južnoafrički sopran Priti Jende debituje u novoj ulozi u Metropoliten operi sa prvim izvođenjem Adine uz Metjua Polencanija, koji je još 2013. godine ostavio publiku bez daha u ulozi Nemorina i prekrasnim izvođenjem „Una furtiva lagrima“. Operom diriguje Domingo Hindojan, dok je za režiju zadužen Bartlet Šer. Radnja ove opere smeštena je u malo italijansko selo, a dešava se krajem 18-og veka. Jedan od glavnih likova jeste prelepa Adina, koja mladom Nemorinu čita priču o jednom čudesnom napitku koji može rešiti sve ljubavne probleme, dok on u svemu tome vidi priliku da se Adina zaljubi u njega. Nakon što u selo dođe doktor Dulkamare započinju neobična dešavanja.

Karte su u prodaji po ceni od 1.500 dinara po predstavi. Kupovinom karata za 4 ili više izvođenja u sezoni 2017/2018 ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 1.300 dinara.

* Karte kupljene za operu/balet po preprodajnoj ceni (paket za 4 ili više prenosa) nije moguće vratiti i refundirati novac. Kupovina ulaznica za Metropoliten operu po sniženoj ceni (paket ulaznica za 4 ili više prenosa) nije moguća sa Cineplexx bonus karticom, dok je moguća isključivo ukoliko ulaznice kupujete po regularnoj, odnosno punoj ceni. Na vašoj bonus kartici možete sakupljati bodove za kupljene ulaznice (ograničenje za 2 karte dnevno) u oba gore navedena slučaja.

Kupovina ulaznica je moguća na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, mogućnost online rezervacije nije moguća.

Ljubavni napitak, NY MET, 2018

Kompozitor: Gaetano Doniceti
Dirigent: Domingo Hindojan
Reditelj: Bartlet Šer
Subota, 10. februar u 18:00
Trajanje: 179 min
Uloge: Priti Jende (Adina), Metju Polencani (Nemorino), David Lućiano (Belkore), Ildebrando D’Аrkanđelo (Dulkamara)

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Ljubavni napitak, NY MET, 2018