Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Čarobna frula NY MET, 2017

subota, 14. oktobar u 18:55 h

1500 din Pojedinačna cena
1300 din Cena za kupovinu ulaznica za 4 ili više prenosa*
1000 din Cena ulaznica za celu sezonu

Ulaznice u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center!

Ovaj događaj je prošao.

Kratki sadržaj

Opera „Čarobna frula“ Volfganga Amadeusa Mocarta, prvo je ostvarenje koje je prikazano uživo iz Metropoliten operske kuće u visokoj rezoluciji na bioskopskim platnima širom sveta i smatra se jednim od najvećih remek-dela operske literature. Džejms Livajn predvodi dugometražnu nemačku verziju Mocartove magične price, viđene u spektakularnoj produkciji Džuli Tejmor, koja predstavlja spoj komedije i misticizma i kao takva predstavlja savršeno delo za ljubitelje opere svih uzrasta. Radnja se odigrava u Egiptu, koji se tradicionalno smatra kolevkom masonskog bratstva, po čijim simbolima, elementima i ritualima je ova opera poznata. Suštinu priče predstavlja sukob dobra i zla – borba dva sveta, podzemnog sveta mraka koji predstavlja zla Kraljica noći i sveta svetlosti, pravde i dobrote, oličenog u ulozi Sarastra. S obzirom na to da je opera nastala pod uticajem epohe prosvetiteljstva, predstavlja alegoriju za socijalnu pravdu, slobodu ubeđenja i mišljenja, prosvetljenje čovečanstva i racionalno obrazovanje.


Karte su u prodaji po ceni od 1.500 dinara po predstavi. Kupovinom karata za 4 ili više izvođenja u sezoni 2017/2018 ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 1.300 dinara. Ukoliko se odlučite da propratite sezonu u celosti, cena ulaznice iznosi 1.000 dinara po izvođenju.

* Karte kupljene za operu/balet po preprodajnoj ceni (paket za 4 ili više prenosa) nije moguće vratiti i refundirati novac. Kupovina ulaznica za Metropoliten operu po sniženoj ceni (paket ulaznica za 4 ili više prenosa) nije moguća sa Cineplexx bonus karticom, dok je moguća isključivo ukoliko ulaznice kupujete po regularnoj, odnosno punoj ceni. Na vašoj bonus kartici možete sakupljati bodove za kupljene ulaznice (ograničenje za 2 karte dnevno) u oba gore navedena slučaja.

Čarobna frula NY MET, 2017

Kompozitor: Volfgang Amadeus Mocart
Dirigent: Džejms Livajn
Reditelj: Džuli Tejmor
Subota, 14. oktobar u 18:55
Trajanje: 209 min
Uloge: Golda Šulc (Pamina), Katrin Levek (Kraljica noći), Čarls Kastronovo (Tamino), Markus Verba (Papageno), Kristijan Van Horn (Besednik), Rene Pape (Sarastro)

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Čarobna frula NY MET, 2017