Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Boemi, NY MET, 2018

subota, 24. februar u 18:30h

1500 din Pojedinačna cena
1300 din Cena za kupovinu ulaznica za 4 ili više prenosa*

Ulaznice u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center!

Ovaj događaj je prošao.

Kratki sadržaj

Najizvođenija opera u istoriji Metropolitena se vraća u klasičnoj produkciji Franka Zefirelija, uz niz uzbudljivih glumaca. Sonja Jončeva tumači ulogu nezasite ljubavnice Mimi, dok ćemo Majkla Fabijana slušati u ulozi strastvenog pisca Rodolfa. Suzana Filips tumači ulogu kokete Mizete, dok je Lukas Meačem u ulozi slikara Marsela. Marko Armiliato diriguje ovim delom. Radnja opere dešava se u Parizu oko 1830. godine. Priča oslikava probleme koji se u tom periodu dešavaju, s obzirom na to da je to vreme nakon nemira, revolucije i rata. U fokusu priče su samosvesni mladi ljudi, krug boema, koji vode raskalašan život po bordelima i birtijama i žive oskudnim životom, pošto su njihova umetnička dela malo cenjena. Opera „Boemi” oslikava formiranje tog kruga društva, u njegovom samom začetku.

Karte su u prodaji po ceni od 1.500 dinara po predstavi. Kupovinom karata za 4 ili više izvođenja u sezoni 2017/2018 ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 1.300 dinara.

* Karte kupljene za operu/balet po preprodajnoj ceni (paket za 4 ili više prenosa) nije moguće vratiti i refundirati novac. Kupovina ulaznica za Metropoliten operu po sniženoj ceni (paket ulaznica za 4 ili više prenosa) nije moguća sa Cineplexx bonus karticom, dok je moguća isključivo ukoliko ulaznice kupujete po regularnoj, odnosno punoj ceni. Na vašoj bonus kartici možete sakupljati bodove za kupljene ulaznice (ograničenje za 2 karte dnevno) u oba gore navedena slučaja.

Kupovina ulaznica je moguća na blagajni bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, mogućnost online rezervacije nije moguća.

Boemi, NY MET, 2018

Kompozitor: Đakomo Pučini
Dirigent: Marko Armiliato
Reditelj: Franko Zefireli
Subota, 24. februar u 18:30
Trajanje: 196 min
Uloge: Sonja Jončeva (Mimi), Suzana Filips (Mizeta), Majkl Fabijano (Rodolfo), Lukas Meačem (Marsel), Aleksej Lavrov (Šonar), Metju Rouz (Kolin), Pol Pliška (Benoa/Parpinjol)

Cineplexx UŠĆE Shopping Center:

Ovaj događaj je prošao.

Boemi, NY MET, 2018