Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Galerija Belgrade
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

BOLJŠOJ NA BIS 2020


OD 8. NOVEMBRA DO 6. DECEMBRA

Boljšoj na bis 2020. donosi snimke tri odabrana baleta iz Boljšoj teatra!

Karte su u prodaji!

Detalji

Ove jeseni, ljubitelji baleta će imati priliku da pogledaju snimke nekih od najboljih baleta iz Boljšoj teatra. Po prvi put ove godine, balet će, osim u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu, biti na programu Cineplexx Niš i Cineplexx Promenada bioskopa.

Ovogodišnji Boljšoj na bis će otovriti balet o najpoznatijoj ljubavi svih vremena – „Romeo i Julija“. Vanvremenska priča Vilijama Šekspira, napisana 1595. godine, oduzima dah koreografijom i sjajnim uspehom Sergeja Prokofjeva, a publika će moći da uživa u njoj 8. novembra. Njegovim poznatim melodijama, ritmičkom raznovrsnošću i univerzalnim temama, ova priča o nemogućoj ljubavi ostaje vanvremenski favorit, i ona je jedan od svetskih najpopularnijih baleta.

„Dama s kamelijama“ je na programu 22. novembra. Boljšoj je udahnuo novi život ovom tragičnom remek-delu i Šopenovoj izvanrednoj muzici. „Dama s kamelijama“ predstavlja skup emotivnih i dramatičnih momenata koje na scenu može izneti samo baletska trupa Boljšoj teatra.

Poslednji balet na programu ovogodišnjeg Boljšoja na bis je balet „Krcko Oraščić“, 6. decembra. Zasnovano na Hofmanovoj priči, „Krcko Oraščić“ je jedan od najvećih klasika na svetu. Uz legendarnu muziku Petra Iljiča Čajkovskog i očaravajuće scene i kostime, ova prelepa bajka istražuje univerzalne teme o ljubavi, moći i zlu.

Ulaznice za Boljšoj na bis su u prodaji na blagajni Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Niš i Cineplexx Promenada bioskopa.

Cineplexx UŠĆE Shopping Center
– 1000 dinara pojedinačna ulaznica
Cineplexx Promenada – 800 dinara pojedinačna ulaznica
Cineplexx Niš – 600 dinara pojedinačna ulaznica

Karte su u prodaji!

Pojedinačne karte mogu se kupiti uz Cineplexx bonus karticu radi sakupljanja bodova (ograničeno na 2 kupljene karte dnevno).
Online rezervacije nisu moguće.

Romeo i Julija, BOLJŠOJ, 2020

Dama s kamelijama, BOLJŠOJ, 2020

Krcko Oraščić, BOLJŠOJ, 2020