Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Mens Night „PAKLENE ULICE 8”


Četvrtak, 20. april

Muški provod u bioskopima Cineplexx Niš, Delta City, UŠĆE Shopping Center i Kragujevac Plaza, zakazan je za četvrtak 20. april!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Muški provod u bioskopima Cineplexx Niš, Delta City, UŠĆE Shopping Center i Kragujevac Plaza, zakazan je za četvrtak 20. april! Pogledajte najnovije poglavlje najpopularnijeg filmskog serijala svih vremena, „Paklene ulice 8“ u okviru Men's night događaja u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City u 20:30 časova, dok će projekcija filma u bioskopima Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš početi u 20 časova. Karte su već u prodaji, a za sve posetioce ćemo pripremiti super program i poklone iznenađenja!

Posle „Paklenih ulica 7“ iz 2015, jednog od filmova koji su najbrže u istoriji zaradili milijardu dolara na svetskim blagajnama i šestog po redu najvećeg svetskog filma svih vremena, stiže najnovije poglavlje jedne od najpopularnijih i najdugovečnijih filmskih serijala svih vremena: „Paklene ulice 8“.

U filmu, Vinu Dizelu se pridružuju zvezde iz prethodnih delova: Dvejn Džonson, Džejson Stetam, Mišel Rodrigez, Tajris Gibson, Kris „Ludakrisa“ Bridžis, Natali Emanuel, Elsa Pataki i Kurt Rasel. Po prvi put se u serijalu pojavljuju Šarliz Teron, Skot Istvud i oskarovka Helen Miren.

Sad kad su Dom i Leti na medenom mesecu, Brajan i Mia se povukli iz igre, a ostatak ekipe oslobođen svih optužbi, ovaj tim koji večito putuje po svetu počeo je da vodi nešto nalik normalnom životu. Ali kada misteriozna žena (Šarliz Teron) zavede Doma u svet kriminala iz kog izgleda ne može da pobegne i kada izda one najbliže njemu, ekipa će se susresti s najtežim izazovom koji će ih dovesti pred test kakav nikad pre nisu imali.

Karte za Men`s night događaj su već u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx.

Paklene ulice 8

Sad kad su Dom i Leti na medenom mesecu, Brajan i Mia se povukli iz igre, a ostatak ekipe oslobođen svih optužbi, ovaj tim koji večito putuje po svetu počeo je da vodi nešto nalik normalnom životu.

Paklene ulice 8