Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Men’s Night „KINGSMAN: ZLATNI KRUG”


četvrtak, 21.septembar

Imali su dve godine da se pripreme. Novi film o super tajnoj špijunskoj organizaciji „Kingsman: Zlatni krug” biće prikazan u bioskopima Cineplexx 21. septembra od 20 časova.

Ulaznice
su već u prodaji.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Novi nastavak o tajnoj špijunskoj organizaciji Kingsman, „Kingsman: Zlatni krug” dolazi nam u bioskope Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Delta City, Cineplexx Niš i Cineplexx Kragujevac Plaza u okviru još jednog Men`s night događaja, 21. septembra sa početkom u 20 časova.

Pripadnicima jačeg pola, sjajna zabava zagarantovana je uz akcionu komediju o elitnoj špijunskoj agenciji, uz fantastičnu glumačku postavku, a uz svaku kupljenu ulaznicu očekuje ih primerak magazina Autobild, a one najsrećnije parfemi marke TRUSARDI i poklon paket proizvoda HIMALAYA!

„Kingsman: Tajna služba“, uveo nas je u svet Kingsmana – nezavisne, međunarodne obaveštajne agencije, čiji je glavni cilj da svet bude sigurno mesto. U novom nastavku naši junaci se suočavaju s novim izazovima. Kada njihovo sedište bude uništeno, putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom „Statesman”, koja datira iz vremena kada su obe agencije osnovane. U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dve agencije moraće da se udruže kako bi pobedile nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja.

Glavne uloge u filmu tumače Teron Edžerton i Kolin Firt, a pridružuje im se Džulijen Mur, Čening Tatum, Hale Beri, Džef Bridžis, Vini Džons I Elton Džon.

Ulaznice za Men`s night i film „Kingsman: Zlatni krug” su već u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx.

Kingsman: Zlatni krug

„Kingsman: Tajna služba“, uveo nas je u svet Kingsmana – nezavisne, međunarodne obaveštajne agencije, čiji je glavni cilj da svet bude sigurno mesto.

Kingsman: Zlatni krug