Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Men’s Night „Vozač”


četvrtak, 17.avgust

Odličan muški provod u bioskopima Cineplexx uz akcioni triler sa Kevinom Spejsijem i Anselom Elgortom „Vozač”.

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Zagarantovano dobar provod za sve predstavnike jačeg pola i njihove pratioce uz poklon magazin Autobild za sve posetioce, zakazan je za četvrtak, 17. avgust u 20 časova u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Delta City, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš.
Sve predstavnike jačeg pola u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City, BIG Beograd, Kragujevac Plaza i Niš Red bull će obradovati sa super osveženjem pre filma.


Mladi i talentovani vozač automobila koji služi za beg posle pljačke (Ansel Elgort) oslanja se na ritam muzike koju non-stop sluša kako bi bio najbolji u onome što radi. Međutim, kada upozna devojku svojih snova (Lili Džejms), Bejbi u novom poznanstvu vidi priliku za beg od kriminala. Ipak, pošto ga mafijaš (Kevin Spejsi) prisili da radi za njega, Bejbi mora da se suoči sa realnošču – pljačkom unapred osuđenom na propast koja će zapretiti njegovom životu, ljubavi i slobodi.

Glavne uloge u filmu tumače Ansel Elgort, Lili Džejms i Kevin Spejsi, dok režiju potpisuje Edgar Rajt.

Karte za ovaj događaj su u prodaji!

Vozač

Mladi i talentovani vozač automobila koji služi za beg posle pljačke (Ansel Elgort) oslanja se na ritam muzike koju non-stop sluša kako bi bio najbolji u onome što radi.

Vozač