Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Ladies Night „Zaslepljeni"


ČETVRTAK 7. SEPTEMBAR OD 20 ČASOVA

Drage dame, pripremite se za najdirljiviju ljubavnu priču godine „Zaslepljeni” 7. septembra od 20 časova u bioskopima Cineplexx.

Ulaznice su već u prodaji.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Ladies night uz romansu „Zaslepljeni” sa Demi Mur, Alekom Boldvinom i Dilanom Mekdermotom u glavnim ulogama, zakazan je za četvrtak 7. septembar od 20 časova u bioskopima Cineplexx BIG Beograd, UŠĆE Shopping Center, Delta City, Kragujevac Plaza i Niš.

Odličan provod uz sjajnu ljubavnu priču očekuje sve dame i njihove pratioce. Uz svaku kupljenu kartu, sve pripadnice lepšeg pola će dobiti primerak magazina „Lepa i srećna”, dok one sa više sreće očekuje poklon paket proizvoda HIMALAYA. „Češalj i makaze” će obezbediti poklone iznenađenja za najsrećnije dame, dok Epigenia Wine & Tapas Bar poklanja večeru za dvoje u svakom bioskopu Cineplexx u Beogradu. Uz kupljenu ulaznicu u bioskopu Cineplexx Niš, sve pripadnice lepšeg pola mogu da ostvare sjajne popuste na usluge šišanja I feniranja u frizerskom salonu “Vogue”.

Nakon hapšenja supruga zbog umešanosti u korupciju, Suzan dobija kaznu društveno korisnog rada u Domu za osobe sa oštećenim vidom. Upoznaje Bila, pisca koji je na rehabilitaciji nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poginula njegova žena. Njih dvoje razvijaju romantičan odnos, ali se stvari zakomplikuju kada se u Suzanin život ponovo vrati njen muž koji naslućuje šta se dešava.

Demi Mur, Alek Boldvin i Dilan Mekdermot su ekipa koja garantuje sjajnu priču na velikom platnu, a sve pod rediteljskom palicom Majkla Mejlera, reditelja filmova “Krv i kost”, “Na ivici” I dr.

Ulaznice za Ladies night i film „Zaslepljeni” su u prodaji na blagajni bioskopa!

Zaslepljeni

Nakon hapšenja muža zbog umešanosti u korupciju i Suzen dobija kaznu društveno korisnog rada u Domu za osobe sa oštećenim vidom.

Zaslepljeni