Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Ladies night ,,Prevaranti”


Urnebesna komedija sa En Hatavej i Rebel Vilson u četvrtak 16. maja u 20 časova u bioskopima Cineplexx. Koktel dobrodošlice, ZLATIBORAC zalogaji i pokloni naših partnera!

Karte su u prodaji!

makaze
omnia
metropol

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Rimejk komedije iz 1988. godine ,,Prljavi, pokvareni prevaranti” stiže na platno bioskopa Cineplexx u okviru Ladies night događaja u četvrtak 16. maja u 20 časova u svim bioskopima Cineplexx.

Dođite ranije jer vas očekuje koktel dobrodošlice pre filma i slasni ZLATIBORAC zalogaji, koji će zagrejati atmosferu za ono što tek sledi, sjajnu komediju sa En Hatavej i Rebel Vilson.

Da u proleće zasijate u punom sjaju, pobrinuće se pokloni naših dragih partnera, KATRIN kojI će obradovati najsrećnije dame u svim bioskopima vaučerima za kupovinu u njihovim radnjama, kao i kozmetička kuća AFRODITA preparatima za savršenu negu.

Za opuštanje u dvoje u najmodernijem SPA centru u Beogradu zadužen je Metropol Palace u Beogradu, dok će se najsrećnije dame prepustiti sigurnim rukama frizerskih salona Češalj i makaze. Dame u Kragujevcu će uživati u uslugama kozmetičkog salona OMNIA.

U ovom filmu gledaćemo dve prefrigane prevarantkinje koje se nadmeću ne bi li se rešilo koja od njih ostaje u gradu, a koja je gubitnik i odlazi ,,sa tržišta”. Jedna je u nižoj ligi, dok je druga profilisana za visoku klasu. Njih dve se udružuju kako bi sredile prljavog, pokvarenog muškarca koji ih je nasamario.

Karte su u prodaji!

Prevaranti

U novoj urnebesnoj komediji, En Hatavej i Rebel Vilson glume prevarantkinje, jedna je u nižoj ligi, dok je druga profilisana za visoku klasu. Njih dve se udružuju kako bi sredile prljavog, pokvarenog muškarca koji ih je nasamario.

Prevaranti