Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Ladies Night „Ludilo devojačke večeri"


četvrtak, 22. JUN U 20 ČASOVA

Devojke, jeste li spremne za „Ludilo devojačke večeri“?
Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Ladies night uz urnebesnu komediju „Ludilo devojačke večeri“ sa Skarlet Johanson i Zoe Kravic koje ovog leta ubijaju stripera, će se održati u četvrtak, 22. juna u bioskopima Cineplexx BIG Beograd, UŠĆE Shopping center, Delta City, Kragujevac Plaza i Niš od 20 časova.

Zagarantovano dobar provod za sve dame i njihove pratioce uz sjajnu komediju, poklon magazin Cosmopolitan i Jägermeister piće dobrodošlice. U saradnji sa Gigatronom, Braun će obradovati sve posetioce događaja sa vaučerom za popust, dok će u svakom bioskopu nagraditi po jednu osobu sa poklon uređajem.

Ali to nije sve – svi koji se priključe u foto konkurs u bioskopu, možda ovog leta otputuju na devojačko putovanje sa BalkanFun turističkom agencijom. Potrebno je da se fotografišete u specijalnom kutku na Ladies night događaju i da postavite fotografiju javno na društvene mreže (Facebook ili Instagram) uz upotrebu haštaga #Cineplexxnagrađuje. Autor najoriginalnije fotografije, po oceni stručnog žirija, osvojiće letovanje za sebe i drugarice!*

Pet najboljih drugarica sa fakulteta posle punih 10 godina ponovo se sastaju i odlučuju da provedu ludi vikend u Majamiju. Međutim, njihovo ludo zabavljenje naglo prelazi u ludilo jer prevazilazi sve legalne granice kada slučajno ubiju muškog stripera. Kako pokušavaju da pronadju izlaz iz nimalo prijatne situacije, njihova noć će otići u neke potpuno neočekivane pravce i još više ih zbližiti u trenucima kada će im biti najviše potrebno.

Uz Skarlet i Zoe u glavnim ulogama u filmu „Ludilo devojačke večeri“ pojavljuju se Kejt Mek Kinon, Žilijan Bel i Bel i Ilana Glejzer, a film je režirala Lucia Anielo kojoj je ovo prvi rediteljski poduhvat kada su dugometražni filmovi u pitanju. U epizodnim ulogama pojavljuju se Rajan Kuper i Demi Mur.

Karte za Ladies night i projekciju filma „Ludilo devojačke večeri“ su već u prodaji.

*Nagrađujemo ukupno jednog autora fotografije sa poklon putovanjem za 5 osoba. Potrebno je da dobitnik bude punoletno lice. Detalji oko putovanja će biti naknadno dogovoreni, u saradnji sa turističkom agencijom.

Ludilo devojačke večeri

U komediji LUDILO DEVOJAČKE VEČERI pet najboljih drugarica sa koledža (igraju: Skarlet Džohanson, Kejt Makinon, Ilana Glazer, Džilijan Bel i Zoe Kravitz) nakon 10 godina ponovo zajedno na devojačkom vikendu u Majamiju.

Ludilo devojačke večeri