Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

LADIES’ NIGHT UZ FILM „PROŠLOG BOŽIĆA“


ČETVRTAK, 5. DECEMBAR

Dođi u Cineplexx bioskope i doživi čaroliju „Prošlog Božića“ na Ladies’ Night događaju! Pokloni sebi nesvakidašnju romantičnu komediju uz koktel dobrodošlice i uživaj u večeri rezervisanoj za dame!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Film „Prošlog Božića“ stiže na veliko platno Cineplexx bioskopa u okviru Ladies’ Night događaja 5. decembra od 20 časova. Te večeri, dame će uživati u koktelu dobrodošlice pre projekcije, a neke će otići kući i sa poklonima koje su spremili naši partneri.

Kozmetika AFRODITA obradovaće po pet dama u svakom bioskopu svojim neodoljivim preperatima za negu tela. Odabrane dame u Beogradu prepustiće se veštim rukama osoblja ČEŠALJ I MAKAZE uz vaučer za feniranje i lepo se zasladiti krofnama koje će deliti GLAZURA. Dve dame u Kragujevcu nagradićemo vaučerom sa 50% popusta na učenje engleskog jezika u IBIS Creative škole stranih jezika. Deset dama u Nišu obradovaćemo vaučerima za kozmetički studio Sun Bali.

Nova godina se bliži a sa njom i večita dilema: gde za doček? Imamo sjajan predlog za vas! Povodom Ladies night događaja u svim bioskopima Cineplexx biće postavljen kutak za fotkanje inspirisan neodoljivo romantičnim filmom ,,Prošlog Božića“. Vaše fotografije podelite na društvenoj mreži Instagram uz #MojCineplexx a mi ćemo najkreativnije tri nagraditi putovanjem u Krakov za doček Nove godine!

Mlada Kejt (Emilija Klark) tumara po Londonu praćena muzikom Džordža Majkla i oseća se kao da joj ništa ne polazi za rukom. Kada upozna Toma (Henri Golding), on deluje previše dobro da bi bio stvaran, ali uspeva da sruši mnoge barijere koje je Kejt postavila. Ponekad, moraš pustiti sneg da padne, slušati svoje srce i imati vere.

Karte su u prodaji!

Prošlog Božića

Kejt (Emilija Klark) tumara po Londonu, praćena muzikom Džordža Majkla, donoseći neke loše odluke.

Prošlog Božića