Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

LADIES NIGHT ,,AFTER”


ČETVRTAK, 18. APRIL OD 20 ČASOVA

Ne propustite da saznate kako se savršeno sređeni život studentkinje ruši kao kula od karata, na Ladies night događaju u svim bioskopima Cineplexx uz koktel dobrodošlice i sjajne poklone naših partnera.

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Roman iz 2014. godine, koji je opčinio dame širom planete i koji s prvom nazivaju naslednikom fenomena ,,Pedeset nijansi sive” dolazi na veliko platno svih bioskopa Cineplexx, na Ladies night događaju, u četvrtak 18. aprila u 20 časova uz neizostavni koktel dobrodošlice, ukusne zalogaje kompanije ZLATIBORAC i poklon magazine Super posteri za sve dame, kao uvertiru za sjajan provod uz film i poklone partnera.

Proleće je uveliko, a sa njim i večita dilema dama oko izbora garderobe i kozmetike. Tu na scenu stupaju pokloni naših dragih partnera kompanije KATRIN koja će obradovati po tri dame u svim bioskopima vaučerima za kupovinu u njihovim radnjama, kao i kompanija AFRODITA čija će vas nova linija proizvoda za negu lica oduševiti a koja će nagraditi po pet najsrećnijih dama u svim bioskopima.

Za dame, ljubitelje pisane reči, Čarobna knjiga pripremila je po pet romana na kojem je zasnovan film, u svim bioskopima te večeri.
Uživaćete u prijatnom ambijentu i aromatičnim mirisima kozmetičkog salona Beauty Resort u Beogradu, koji ovom prilikom najsrećnije dame nagrađuje vaučerima za masažu u paru, manikir i estetski pedikir, a pored toga sve posetioce obradovaće i vaučerima za popust od 10% na sve usluge njihovog salona. Najsrećnije dame u Beogradu prepustiće se sigurnim rukama frizerskih salona Češalj i makaze, dok će tri najsrećnije dame u Kragujevcu uživati u uslugama kozmetičkog salona OMNIA.

Film ,,After” donosi nam romantičnu, ljubavnu i nadasve napetu priču, prepunu strasti o vrednoj studentkinji i predanoj ćerki Tesi Jang koja započinje prvu godinu fakulteta s velikim ambicijama. Ona tačno zna šta želi da postigne i koji put treba da sledi. Takav sređeni život raspašće se kao kula od karata kada Tesa upozna tajanstvenog Hardina Skota. On nosi tamu u očima, telo mu je pokriveno tetovažama i živi po sopstvenim pravilima. Hardin je sve što Tesa želi da izbegne, ali nakon jednog druženja na jezeru, on će postati jedino što će od tada želeti. Njihova veza neće biti niti jednostavna ni u ružičastim tonovima, ali svaki izazov s kojim će se suočiti, učiniće njihovu strast još snažnijom.

Prepustite se ljubavi i neizvesnom kraju jednje ljubavne priče uz sjajne poklone koji će ovaj Ladies night u bioskopima Cineplexx učiniti nezaboravnim!

Karte su u prodaji! Obezbedite svoja mesta na vreme i uživajte!

After

Zasnovan na istoimenom, planetarno popularnom romanu Ane Tod.

After