Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

LADIES NIGHT UZ LETNJI HIT „MAMA MIA! IDEMO PONOVO”


četvrtak 19.07. od 20 časova

Leto je stiglo, a sa njim i popularni mjuzikl „Mama Mia! Idemo ponovo”! Pokloni, koktel i posluženje, očekuju te na Ladies night događaju u četvrtak 19. jula od 20 časova u svim bioskopima Cineplexx!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Ladies night događaj je rezervisan za tebe i tvoje drugarice, zabavi se i uživaj uz koktel i posluženje kompanije Zlatiborac! Kozmetička kuća Aura je pripremila specijalan poklon set sjajnih preparata za savršeni izgled, dok je kozmetička kuća Afrodita pripremila fantastične proizvode za negu tela.

Dobre vibracije se vraćaju na veliko platno, a sa njima i potpuno novi ukusi. Za sve posetioce događaja, koji vole da kuvaju i isprobavaju nove ukuse, Podravka je pripremila nove Vegeta Natur kocke.

Deset godina nakon filma „Mama Mia!” koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri i uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama popularne grupe ABBA.

Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara, Meril Strip, zajedno sa Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje. Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Herija. Radnja filma nas vraća nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa!

Mama Mia! Idemo ponovo

Radnja filma nas vraća napred - nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.

Mama Mia! Idemo ponovo