Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

LADIES NIGHT UZ FILM „DUBLERKA“


Četvrtak 21. januar u 19 časova

Pokloni za najsrećnije dame i dodatnih 1000 bodova za sve korisnice Cineplexx bonus kartice.

Karte u prodaji!Ovaj događaj je prošao.

detalji

Sve što vam je potrebno za sjajno veče je mnogo humora uz odabrano žensko društvo i omiljenu salu Cineplexx bioskopa. Zato drage dame, ovo je vaš dan. Čekamo vas u bioskopima u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu na Ladies night događaju 21. januara od 19 časova da zajedno uživamo u sjajnoj komediji „Dublerka“ i poklonima koje smo vam pripremili. Karte su uskoro u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa!

Sve dame koje te večeri budu pogledale film, a uz to i poseduju Cineplexx bonus karticu, nagradićemo sa dodatnih 1000 bodova, kako bi u potpunosti uživale u svim pogodnostima našeg kluba.

Opustite se u prijatnom ambijentu uz aromatične mirise kozmetičkog salona Beauty Resort, koji ovom prilikom najsrećnije dame u Beogradu nagrađuje vaučerom za duo masažu i manikirom, dok će se za udobne fotelje, velika ogledala i vaše frizure pobrinuti frizerki salon Češalj i makaze.
Dve najsrećnije dame u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu obradovaćemo vaučerima za manikir ili pedikir u salonu Nudes, a deset dama u Cineplexx Niš bioskopu poklon paketima kompanije Yumis.

Film nam govori o ne tako aktuelnoj glumici Kendi (Dru Barimor), koja uhvaćena zbog utaje poreza, angažuje svoju bivšu dublerku Paulu (takođe Dru Barimor) da ide na rehabilitaciju umesto nje. Između njih se razvija specifičan odnos kada Kendi shvati da može da koristiti Paulu kao rezervnu ulogu za sve stresne delove svog života. Ali Paula u potpunosti prihvata svoj novi identitet, preuzimajući Kendinu karijeru i dečka, da bi na kraju izbacila Kendi iz sopstvene kuće! Kendi sada mora da preživi u stvarnom svetu dok se Paula grčevito drži krhkog, ali slavnog života o kojem je oduvek sanjala.

Karte su u prodaji!

Dublerka

Ne više tako aktuelna glumica Kendi (Dru Barimor), uhvaćena zbog utaje poreza, angažuje svoju bivšu dublerku Paulu (takođe Dru Barimor) da ide na rehabilitaciju umesto nje.

Dublerka