Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

LADIES NIGHT UZ FILM „SAMO NE TI“


SREDA, 27. DECEMBAR
OD 20 ČASOVA


Romantična komedija sa zanimljivim obrtima!

Ulaznice su uveliko u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Na poslednjem Ladies Night događaju u Cinepexx bioskopima ove godine, moći ćete da uživate u romantičnoj komediji „Samo ne ti“ koja će vas nasmejati i iznenaditi.

Glavne uloge Bea (Sidni Svini) i Ben (Glen Povel) će nas voditi kroz nijhovu romantičnu avanturu punu obrta kroz prelepe scene i muziku.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Pre projekcije sve gledaoce očekuje Somersby piće dobrodošlice. Najsrećnije dame će u svim Cineplexx bioskopima obradovati Eleonora Predin svojim kozmetičkim proizvodima brenda Viva by Ela.

Pored toga, najsrećnije na Ladies night događaju u Beogradu će dobiti i vaučere za „Češalj i makaze“; u Nišu su to vaučeri za salon „Manikira“, a u Kragujevcu su to vaučeri za „NUDES“ i „Oriflame“. Svaka dama u bioskopu Cineplexx Promenada u Novom Sadu dobiće na poklon magazine Hello!, Gloria ili Story.

Najsrećnije dame obradovaće restoran LOFT Rooftop večerom za dvoje u predivnom ambijentu u TC Promenada i frizerski salon Loft Parruchieri by Petar Kostić refresh tretmanom za kosu.


Nakon neverovatnog prvog sastanka dogodiće se nešto što će njihovu vatrenu privlačnost pretvoriti u ledenu – sve dok se neočekivano ne nađu zajedno na venčanju u Australiji. Tada rade ono što bi uradile bilo koje dve zrele odrasle osobe - pretvaraju se da su par.

Dođite da zajedno uživamo na poslednjem Ladies Night događaju ove godine, u specijalnoj komediji čija priča će vas oduševiti!

Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Samo ne ti

U komediji Samo ne ti, Bea (Sidni Svini) i Ben (Glen Povel) izgledaju kao savršen par.

Samo ne ti