Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

LADIES NIGHT UZ FILM „DEVOJKA ZA SVE“


SREDA, 21. JUN OD 20 ČASOVA


Dženifer Lorens u urnebesnoj komediji!

Ulaznice su uveliko u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Na najnovijem Ladies night događaju moći ćete da uživate u provokativnoj komediji „Devojka za sve“ koja će vas nasmejati do suza.

U filmu „Devojka za sve“ imaćemo priliku da po prvi put vidimo Dženifer Lorens u glavnoj ulozi u jednoj komediji. Sigurni smo da će se jedna od najuspešnijih, najcenjenijih i najpopularnijih mladih ženskih glumica u Holivudu snaći i u ovoj ulozi i oduševiti nas u pravom letnjem naslovu.

Pored zanimljive filmske priče i sjajnih glumaca, sve posetioce očekuje piće dobrodošlice našeg partnera – Pepsi. Najsrećnije dame u Beogradu dobijaju vaučer salona „Češalj & Makaze“, u Nišu vaučere salona “Manikira Sandra“, dok smo u Kragujevcu za njih pripremili vaučere brenda „Nudes“.

Dženifer Lorens,
producent i glumica u komediji koja će vas nasmejati do suza, koju režira Džin Stupnicki (Dobri momci), ujedno i koscenarista filma Loša učiteljica.

Na ivici gubitka svog doma iz detinjstva, Medi (Lorens) otkriva neuobičajenu ponudu za posao: bogati roditelji traže nekoga ko bi ,,izlazio” sa njihovim introvertnim devetnaestogodišnjim sinom Persijem pre nego što krene na fakultet. Na sopstveno iznenađenje, Medi saznaje da osobenjak Persi nije onakav kakvim ga svi smatraju.

Devojka za sve vas poziva na još jedan Ladies night u Cineplexx bioskopima uz provokativan film koji garantuje zabavu i odličan početak dugoočekivanog leta.

Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Devojka za sve

Dženifer Lorens, producent i glumica u komediji koja će vas nasmejati do suza, koju režira Džin Stupnicki (Dobri momci), ujedno i koscenarista filma Loša učiteljica.

Devojka za sve