Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

LADIES NIGHT DOGAĐAJ: NASTAVAK FILMSKE ROMANSE


Četvrtak, 09. septembar

,,After: Posle pada” donosi nove ljubavne izazove, uzbudljive trenutke i dramu.

Karte su u prodaji!Ovaj događaj je prošao.

detalji

Da li će se Tesa Jang i Hardin Skot izboriti za svoju ljubav- otkrićemo u četvrtak 09. septembra od 20 časova na Ladies night događaju u svim Cineplexx bioskopima.

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.


Spektakularnoj večeri u Cineplexx bioskopima, pored sjajnog filma dopineće i pokloni naših partnera. SILKEEP obradovaće četiri dame u svakom bioskopu setovima svojih fantastičnih svilenih proizvodia, kao i popustom od 10% uz kod AFTER10 na njihovom sajtu, za sve posetioce Ladies nighta, koji će važiti sedam dana. Organizacija i planiranje vremena, sastavni je deo života svake žene, a kako bismo vam olakšali, naš partner MININO PLANERI pokloniće po pet svojih planera u svim bioskopima našim dragim gošćama. Najveći fenomen današnje generacije, film ,,After“ nastao je po romanu Ane Tod, zato ČAROBNA KNJIGA poklanja po pet romana ,,After: Posle pada II“ u svim Cineplexx bioskopima. A kakvo bi to veče za dame bilo, da nema crvenog karmina... Naš partner MAC Kozmetika obradovaće po pet dama u svim bioskopima svojim savršenim crvenim karminom, a u beogradskim bioskopima po deset najsrećnijih i vaučerom sa 15% popusta u njihovim radnjama.

Nastavak filma o ljubavi i strasti dvoje mladih je novim životnim preprekama ponovo stavljena na test. Tesa donosi najveću odluku u svom životu, sve se menja, pogotovo kada ona i Hardin saznaju uznemirujuće detalje o njihovim porodicama - sve što su zamišljali i planirali za njihovu budućnost će se teško ostvariti. Lojalnost će biti ispitana, a unutrašnja Hardinova borba sa samim sobom će ponovo sabotirati trenutke kada je sve u njegovoj vezi sa Tesom savršeno.

Nestrpljenje i neizvesnost ovog nastavka bestselera Ane Tod će garantovati uzbudljiv provod za sve dame u okviru Ladies night događaja! Očekuje vas zanimljiv sadržaj koji će još jedno žensko filmsko veče učiniti nezaboravnim.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama svih Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

After 3: Posle pada

Nastavak serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru pisateljice Ane Tod koji je proglašen svetskom senzacijom.

After 3: Posle pada