Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Velika Trolovi žurka i radionice u Cineplexx Promenadi


28. i 29. oktobra


Porodični vikend uz poklone i plesno - muzički šou!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Porodični vikend uz vesele Trolove donosi žurku za decu, poklone, kreativne radionice i muzičko-plesni šou 28. i 29. oktobra u Cineplexx Promenadu!
Ulaznice su u prodaji!

Tokom vikenda, 28. i 29. oktobra
zajedno sa svojim najbljižima krenite u nezaboravnu bioskopsku avanturu uz koju ćete pevati i igrati kao nikada do sada!

U subotu, 28. oktobra, od 16 časova dečiji hor Melodies će nas pesmama povesti u čarobno kraljevstvo Trolova, dok će nas plesni studio Five razdrmati svojim plesnim nastupom. Potom počinje dečija žurka inspirisana animiranim filmom „Trolovi: Bend na okupu“.

Drugog dana druženja, 29. oktobra najmlađi će uživati u besplatnoj Oblutak kreativnoj radionici od 15h do 17h, a svaki mališan koji pogleda Trolove dobija poklon od Octopus by Univerzal ili samolepljive sličice.

Nakon dva filma, Maka i Zakeralo sada su zvanično, konačno, par! Dok se zbližavaju, Maka otkriva da Zakeralo ima tajnu prošlost. Nekada je, sa svoja četiri brata, bio deo njenog omiljenog benda Brozon. Oni su se raspali kada je Zakeralo bio beba, a on od tada nije video svoju braću. Ali, kada je njegovog brata Flojda, zbog neverovatnog muzičkog talenta, kidnapovao par podlih pop zvezda zlikovaca, Zakeralo i Maka kreću na izazovno i emotivno putovanje, kako bi ujedinili braću i spasili Flojda od sudbine, koja je gora čak i od mračne pop kulture.

Dobrodošli u kraljevstvo zabave!

Trolovi: Bend na okupu

Nakon dva filma, Maka i Zakeralo sada su zvanično, konačno, par!

Cineplexx Promenada:

Ovaj događaj je prošao.

Trolovi: Bend na okupu