Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

TOMINI DANI U CINEPLEXX BIOSKOPIMA


OD SREDE, 27 OKTOBRA

Uz svaku kupljenu ulaznicu pokon knjiga o najvećem jugoslovenskom boemu.

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Filmska priča o čoveku koji je sa sobom nosio ogromnu količinu ljubavi, ali i tuge, ne prestaje da oduševljava publiku širom sveta i da obara sve rekorde gledanosti. Povodom apsolutnog rekorda od 800.000 gledalaca za pet nedelja prikazivanja, pripremili smo posebne poklone za sve posetioce.

Od srede, 27. oktobra, svaki gledalac filma ,,Toma“ na poklon dobija knjigu* ,,Toma Zdravković 68 neispričanih priča“ autora Dejana Ćirića ili ,,Toma – istinita priča o poslednjem boemu Balkana“ Branka Rosića i Marka Prelevića.

Uz film se glasno smejemo ali i plačemo već više od mesec dana i nebrojano je onih koji su ga pogledali više puta i svaki put bioskop napustili preplavljeni emocijama. Film je izazvao veliku pažnju publike. Onih koji su poznavali lik i delo Tome Zdravkovića, koji sada evociraju uspomene, ali i onih mlađih koji se kroz film upoznaju sa potpuno drugačijim načinom života.

Neponovljiva uspomena na najvećeg jugoslovenskog boema očekuje vas u svim Cineplexx bioskopima od srede 27. oktobra uz svaku kupljenu ulaznicu.
Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

*količina knjiga je ograničena

Toma

Film “TOMA” je jedan impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje same njegove početke, baš kao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umetičkom miljeu tadašnje Jugoslavije.

Toma