Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

SPAJDERMEN NA PORODIČNOM DANU


NEDELJA, 4. JUN OD 12 DO 17 ČASOVA


Omiljeni superjunak u Cineplexx bioskopima!


Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Nedelja, 4. jun rezervisana je za Porodični dan u Cineplexx bioskopima i animiranu akciju „Spajdermen: Putovanje kroz spajder-svet“ koja garantuje odličnu zabavu za sve posetioce.

Majls Morales se vraća za sledeće poglavlje Oskarom nagrađivane Spajdermen sage: Spajdermen: Putovanje kroz Spajder-svet.


Nakon što se ponovo sastao sa Gven Stejsi, Majls Morales, bruklinski, prijateljski nastrojen Spajdermen iz okruženja katapultira se u drugi svemir, gde susreće tim spajder-ljudi koji su zaduženi za zaštitu Multiuniverzuma. Ali kada heroji uđu u sukob oko toga kako da se suoče sa novom pretnjom, Majls se suprotstavlja drugim spajder junacima I mora ponovo da nauči šta znači biti heroj kako bi mogao da spasi ljude koje najviše voli…

Za sve mališane smo pripremili originalni poster filma, dok će u periodu od 14 do 16 časova mališani imati mogućnost da se druže sa animatorima u okviru kreativnih radionica.

U Cineplexx bioskopima u Beogradu najsrećnije posetioce na svim projekcijama u okviru Porodičnog dana očekuju vaučeri našeg partnera Fun Time, koji obezbeđuju celodnevni ulazak u Fun Jump ili Kids igraonicu.

Ne propustite Porodični dan u svim Cineplexx bioskopima i epsku avanturu koja nam direktno iz Bruklina stiže na velika platna.

Vidimo se u nedelju, 4. juna od 12 do 17 časova u Cineplexx bioskopima!

Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajni Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Spajdermen: Putovanje kroz Spajder-Svet

Majls Morales se vraća za sledeće poglavlje Oskarom nagrađivane Spajdermen sage: Spajdermen: Putovanje kroz Spajder-svet.

Spajdermen: Putovanje kroz Spajder-Svet