Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

ŠAPE GNEVA NA PORODIČNOM VIKENDU


8. I 9. OKTOBAR
OD 12 DO 17 ČASOVA

Nova avantura za najmlađe u Cineplexx bioskopima!

Karte su u prodaji!


Ovaj događaj je prošao.

detalji

Porodični vikend uz novu sinhronizovanu, animiranu avanturu ,,Šape gneva: Legenda o Henku“ očekuje vas u svim Cineplexx bioskopima, ovog vikenda od 12 do 17 časova. Za sve mališane, pripremili smo originalni poster filma, kao i različite zanimljive bojanke. U subotu, 8. oktobra vas u Cineplexx BEO Shopping Center bioskopu očekuju interesantne radionice sa animatorima, a u nedelju, 9. oktobra animatori vas čekaju u Cineplexx 4D Delta City bioskopu. U Cineplexx Niš i Cineplexx Kragujevac bioskopima očekuju vas kreativne radionice tokom vikenda, inspirisane ovom animiranom avanturom. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Henk, ljupki pas koji mašta o tome da postane samuraj, kreće na putovanje, u potragu za svojom sudbinom. Na njegovu nesreću, ono što će pronaći je čudan i negostoljubiv grad Kakamučo, u kome on bolno štrči, jer je on pas, a svi ostali su… mačke! A kao što svi znamo mačke stvarno, ali STVARNO ne vole pse. Očajnički želeći da se dodvori sugrađanima, Henk nesvesno postaje deo plana podlog, narcisoidnog Ika Čua, koji želi da uništi sve stanovnike Kakamučoa. Ali jedna mala prepreka nalazi se na putu Ikinoj vladavini svetom (ok, vladavini u Kakamučou), a njegov zli plan je da prevari Henka da mu pomogne, i zauvek protera stanovnike.
Ali tada se pojavljuju Džimbo, nekada moćni samuraj i Emiko, žestoko mače koje deli Henkove snove. Zajedno, ovaj čudni trio kreće na putovanje koje će im pomoći da prevaziđu predrasude i nauče pravo značenje prijateljstva.

Film je sinhronizovan na srpski jezik a glasove glavim likovima pozajmili su Stevan Piale, Aleksandar Gligorić, Darija Vračević, Marko Marković, Dragan Vujić Vujke, Milan Antonić, Branislav Platiša, Ognjen Drenjanin, Nikola Nemešević. Bojan Hlišć i Dušica Novaković, koja je bila zadužena i za režiju sinhronizacije.

U nedelju 9. oktobra u bioskopima Cineplexx biće ogranizovano jedno lepo druženje u popodnevnim časovima sa našim prijateljima iz karate škole Nippon iz Beograda i njihovim saradicima iz Novog Sada, Niša i Kragujevca koji će prisutnim mališanima predstaviti svoje veštine, koje će ih na pravi način uvesti u tematiku ove animirane avanture.


Šape gneva - Legenda o Henku

Henk, ljupki pas koji mašta o tome da postane samuraj, kreće na putovanje, u potragu za svojom sudbinom.

Šape gneva - Legenda o Henku