Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Porodični dan uz animiranu avanturu „Koko”


subota, 13. januar, 12 - 17h

Pokloni, mnogo zabave i druženja sa omiljenim crtanim junacima u svim bioskopima Cineplexx u subotu 13. januara od 12 do 17 časova!

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

I u Novoj godini nastavljamo da naše najmlađe posetioce uveseljavamo događajima specijalno namenjenim njima! Ne propustite Porodični dan u subotu 13. januara od 12 do 17 časova uz neodoljivu, misterioznu animiranu avanturu „Koko”. Pokloni, mnogo zabave i animacija očekuje naše najmlađe posetioce u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš. Ne propustite priliku da se uz mnoštvo kreativnih radionica, aktuelnih animiranih filmova na repertoaru odlično zabavite u našim bioskopima.

Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza. U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja. Usput će upoznati šarmantnog prevaranta i zajedno će krenuti na uzbudljivo putovanje ne bi li saznali pravu istinu koja stoji iza Migelove porodične istorije.

Ne propustite najnovije putovanje čarobnim tunelima jedne drugačije zemlje, i uživajte u neponovljivoj avanturi koja nam dolazi iz Dizni/Piksar univerzuma. Režiju ovog animiranog spektakla potpisuje Li Ankrič koji je već dirnuo publiku širom sveta filmom „Priča o igračkama 3”.
Sve mališane, uz kupljenu ulaznicu očekuje na poklon časopis „Mali politikin zabavnik” ili „Hajmo drugari” kao i pregršt dobre zabave na kreativnim radionicama inspirisanim najnovijom animiranom avanturom koja nam dolazi iz Dizni studija, „Koko”. Na programu tog dana, biće i animirani film „Ferdinand” koji je apsolutno osvojio srca najmlađih ali i onih malo starijih, filmovi "Meda Pedington 2", "Deda Mraz i kompanija" i "Deda Mraz na zameni".

Čekamo vas u vašem omiljenom bioskopu Cineplexx!

Deda Mraz i kompanija

Nova godina samo što nije, a na Severnom polu zavladala je epidemija gripa.

Deda Mraz i kompanija

Meda Pedington 2

Omiljeni lik kultne engleske serije slikovnica, medvedić Padington, vraća se na velika platna s novim avanturama.

Meda Pedington 2

Ferdinand

Od reditelja Karlosa Sandane, koji nam je doneo omiljene svetske hitove Rio i Ledeno doba, stiže Ferdinand, film o velikom biku sa još većim srcem.

Ferdinand

Koko

Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza . U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja.

Koko

Deda Mraz na zameni

Niko ne voli Božić više od Andersena, i svake godine on se posvećuje planiranju savršenog Božića za svoju porodicu.

Deda Mraz na zameni