Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

Porodični dan „Ferdinand”


nedelja, 24. decembar, 12 - 17h

Pokloni, zabava i druženje za sve mališane u bioskopima Cineplexx u nedelju 24. decembra od 12 do 17 časova.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Još jedno druženje za sve mališane uz neodoljivu animiranu avanturu „Ferdinand” zakazano je za nedelju 24. decembra od 12 do 17 časova u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš. Ne propustite priliku da se uz mnoštvo kreativnih radionica, poklona i aktuelnih animiranih filmova na repertoaru odlično zabavite u svim bioskopima.

Bika Ferdinanda pamte svi koji su odrastali osamdesetih i ranije, a šta ja sa njim danas? Ovo je film koji će vas očarati i u koji će se vaša deca apsolutno zaljubiti. Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da ne treba da sudimo nekom biku po njegovom izgledu. Nakon što su ga ljudi pogrešno doživeli kao jednu razuzdanu zver, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na neverovatnu avanturu. Glavnom junaku filma glas pozajmljuje naš poznati mladi glumac Aleksandar Radojičić.

Sve mališane, uz kupljenu ulaznicu očekuje na poklon časopis „Mali politikin zabavnik” ili „Hajmo drugari” i pregršt dobre zabave na kreativnim radionicama inspirisanim neodoljivim Ferdinandom. Na programu tog dana, biće i animirani filmovi „Meda Pedington 2”, „Družina iz džungle”, „Čudovišta iz moje porodice” kao i film „Deda Mraz I kompanija” sinhronizovani na srpski jezik.

Najbolja mesta za druženje i maštanje vas čekaju, obezbedite karte na vreme i uživajte u još jednom Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx! Vidimo se!

Čudovišta iz moje porodice

„Čudovišta iz moje porodice" je adaptacija istoimenog bestselera Emijem ovenčanog autora Davida Safiera („Berlin, Berlin"), koji je preveden na 18 jezika i objavljen u preko 40 zemalja.

Čudovišta iz moje porodice

Družina iz džungle

Okupite celu porodicu i pridružite se ekipi iz džungle! Vesela animacija bazirana je poznatoj TV seriji koja je 2014. dobila nagradu Emi i prikazivana u preko 180 zemalja.

Družina iz džungle

Deda Mraz i kompanija

Nova godina samo što nije, a na Severnom polu zavladala je epidemija gripa.

Deda Mraz i kompanija

Meda Pedington 2

Omiljeni lik kultne engleske serije slikovnica, medvedić Padington, vraća se na velika platna s novim avanturama.

Meda Pedington 2

Ferdinand

Od reditelja Karlosa Sandane, koji nam je doneo omiljene svetske hitove Rio i Ledeno doba, stiže Ferdinand, film o velikom biku sa još većim srcem.

Ferdinand