Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PORODIČNI POZDRAV OD CRVENOG I LEONARDA!

NEDELJA, 25. AVGUST, OD 12 DO 17 ČASOVA

Crveni je i dalje heroj, a ti možeš da mu se pridružiš i uživaš u filmu ,,Angry Birds Film 2”. Porodični dan uz druženje i poklone za najsrećnije održava se u svim Cineplexx bioskopima!

Karte su u prodaji!

detalji

Da li su ptice i prasići uvek neprijatelji otkrij na Porodičnom danu uz film ,,Angry birds Film 2" u nedelju 25. avgusta, od 12 do 17 časova u svim bioskopima Cineplexx!

Crveni je heroj zahvaljujući svojoj borbi sa Leonardom i ostalim prasićima, a kako izgleda kada se dva suparnička tima udruže otkrij ovog leta u novom nastavku filma ,,Angry Birds“.

Pripremili smo kreativne radionice za decu, priliku za upoznavanje i druženje, a najsrećnije očekuju poklon magazini za decu ,,Neven“, ,,Mali Neven“ ili ,,Politikin Zabavnik“.

Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi preuzeti ostrvo. Ovaj put ptice i prasići moraju sarađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobediti pretnju koja im se približava.

„Angry Birds Film“ je avanturistički i izrazito humorističan animirani film za sve generacije gledalaca i zbog toga će i roditelji i deca podjednako uživati. Film se prikazuje u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji.

Karte za projekcije filma ,,Angry Birds Film 2“ u okviru Porodičnog dana u prodaji su na blagajnama bioskopa Cineplexx 4D Delta City, UŠĆE Shopping Center, BIG Beograd, Kragujevac Plaza, Niš i Cineplexx Promenada ili uz Cineplexx karticu.

Vidimo se!

Angry Birds Film 2

Film se prikazuje u originalnoj i sinhronizovanoj veziji!
Ukoliko ispod željenog termina projekcije nije oznaka ,,titl.“ radi se o sinhronizovanoj verziji filma.

Angry Birds Film 2