Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PORODIČNI DAN UZ SPAJDERMENA I ASTERIKSA


Nedelja 16. decembar od 12 do 17 časova je rezervisana za druženje uz vašeg omiljenog heroja Spajdermena, ali i uz dva najveća strip junaka Asteriksa i Obeliksa. Mališane očekuje sjajna zabava i pokloni!

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

U nedelju 16. decembra u svim bioskopima Cineplexx pogledajte sinhronizovane verzije animiranih filmova „Spajdermen - Novi svet” ili „Asteriks - Tajna čarobnog napitka”, zabavite se uz sjajan humor, odličnu akciju, uživajte u kreativnim radionicama i poklonima koje smo pripremili za najmlađe.

Uz svaku kupljenu ulaznicu očekuje vas Podravkino slatko iznenađenje u obliku Lino lade, kao i poklon časopis za decu „Mali Politikin zabavnik” i DVD crtać „Pepa prase”*. Najsrećnije mališane na projekcijama filma „Spajdermen - Novi svet” obradovaćemo poklon vaučerima za Happy meal u McDonalds restoranima, kao i Dexy Co Spajdermen igračkama, za potpunu zabavu uz svog omiljenog junaka.

Nova Spajdermen priča nateraće vas da preispitate sve što ste do sada znali o Piteru Parkeru i njegovoj transformaciji u Spajdermena, dok je „Asteriks - Tajna čarobnog napitka” nova filmska adaptacija o pustolovinama nepobedivih junaka koji pred veliko platno dovode celu porodicu.

Ukoliko već niste, učlanite vaše dete u Cineplexx Porodični film klub i iskoristite pogodnosti koje imate prilikom svake posete bioskopu. Svi članovi kluba imaju uvek sniženu cenu karte i meni* specijalno kreiran za vas po fantastičnoj ceni!

Čekamo vas na Porodičnom danu u svim bioskopima Cineplexx!

* Količine poklona su ograničene

* Male kokice, Next Bući (jabuka ili multivitamin) ili Rosa 0,33l ili točeno piće 0,4l


Asterix - Tajna čarobnog napitka

SINHRONIZOVANO!
Na filmska se platna vraćaju Asteriks i Obeliks, dva najveća strip junaka i galska heroja, koji donose prepoznatljiv humor u kojem će uživati i klinci i odrasli.

Asterix - Tajna čarobnog napitka

Spajdermen - Novi svet

SINHRONIZOVANO!
Vodimo vas u jedan novi Spajdermen svet gde Spajdermen nije više solo igrač nego sada više njih nosi masku.

Spajdermen - Novi svet