Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PORODIČNI DAN UZ NAJNOVIJE AVANTURE CVRLETA I ZECA PETRA


NEDELJA, 22. APRIL, OD 12 DO 17 ČASOVA

Zec Petar vas je oduševio, a sada mu se na Porodičnom danu, zakazanom za nedelju 22. april od 12 do 17 časova pridružuje i Cvrle, neodoljivi mali heroj u dirljivoj avanturi za celu porodicu!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Dragi mališani, ne propustite još jedan Porodični dan ovog meseca u svim bioskopima Cineplexx, zakazan za nedelju 22. april od 12 do 17 časova uz najpoznatijeg zeca na svetu i novog neodoljivog junaka Cvrleta.

Mališani koji nisu upoznali Zeca Petra imaće priliku za to uz uz mnoštvo zabave i kreativnih radionica inspirisanih ovim nestašnim zecom i njegovim prijateljima!

Nova animirana avantura „Cvrle nikad ne letiš sam” donosi nam dirljivu priču koja će zabaviti celu porodicu. Glavni junak je Cvrle koji nije naučio da leti na vreme kad njegova porodica migrira u toplije krajeve, te on mora da nađe način da se izbori sa zimom, neprijateljima, ali i samim sobom, kako bi ponovo bio sa svojom porodicom u proleće. Cvrle kreće u veliku avanturu u kojoj će mu pomoći i prijatelji.

Sve mališane, uz kupljenu ulaznicu očekuje na poklon časopis „Mali politikin zabavnik” ili „Hajmo drugari” i pregršt dobre zabave!

Zaplovite u pustolovine za Zecom Petrom i Cvrletom i sjajno se provedite na Porodičnom danu u svim bioskopima Cineplexx!

Vidimo se!

Cvrle - nikad ne letiš sam

Film donosi jednu dirljivu priču o avanturi koja će zabaviti celu porodicu.

Cvrle - nikad ne letiš sam

Zec Petar

Animirano-igrani film Zec Petar priča nikad pre ispričanu priču o Zecu Petru koja počinje tako što Petar i njegova cela porodica preuzmu farmu starog gospodina Gregora i počnu je uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered.

Zec Petar