Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PORODIČNI DAN UZ GRINČA


NEDELJA, 25. NOVEMBAR, OD 12 DO 17 ČASOVA

On je čudni, mrzovoljni, zeleni stvor koji na svetu najviše mrzi Božić! On je Grinč i apsolutno je neodoljiv baš takav!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Ovo je priča koju ne smete propustiti, a on je mrzovoljni čupavi stvor u koga ćete se zaljubiti! Universal Pictures i Ilumination predstavljaju nam fenomenalnu animiranu avanturu na Porodičnom danu u svim bioskopima Cineplexx 25. novembra od 12 do 17 časova! Uživajte u specijalnom programu inspirisanom glavnim junakom a uz svaku kupljenu ulaznicu očekuje vas Podravkino slatko iznenađenje u obliku Lino lade, kao i poklon časopisi za decu „Mali Politikin zabavnik” ili „Hajmo drugari” i DVD crtaći.

„Grinč” je priča o neobičnom mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić, a čije se srce do kraja te avanture menja zahvaljujući neobuzdanom duhu devojčice koja veruje u Božić i čaroliji praznika. Duhovit, toplo i vizuelno očaravajući film pričaće nam univerzalnu priču o prazničnom duhu i nesavladivoj snazi optimizma. Grinč živi usamljeničkim životom u svojoj pećini, a jedino ko mu pravi društvo je njegov verni pas, Maks. Pećina je prepuna izuma i inovativnih sprava koje zadovoljavanju njegove svakodnevne potrebe, a jedino kada sreće svoje susede jeste kada ostane bez hrane i mora da ide do grada u nabavku. I svake godine, pred Božić, Grinča sve više i više nervira sve veća i svetlija i glasnija praznična atmosfera. Kada grad objavi da je u planu ukrašavanje tri puta veće jelke nego do tada, Grinč shvata da je jedino šta mu preostaje kako bi sebi obezbedio malo mira i tišine, da ukrade Božić. Kako bi to izveo, rešio je da se maskira u Deda Mraza.

Ukoliko već niste, učlanite vaše dete u Cineplexx Porodični film klub i iskoristite pogodnosti koje imate prilikom svake posete bioskopu. Svi članovi kluba imaju uvek sniženu cenu karte i meni* specijalno kreiran za vas po fantastičnoj ceni!

Neodoljivog mrguda gledamo tog dana i u 4D dimenziji u bioskopu Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada, dok sve mališane pored ovog filma očekuju i sinhronizovane animacije „Princeza i zmaj – beskrajna priča”, „Fantastično putovanje u Oz” i „Hotel Transilvanija 3 - Odmor počinje“.

Čekamo vas na Porodičnom danu u svim bioskopima Cineplexx da se sjajno zabavimo uz Grinča!

* Male kokice, Next Bući (jabuka ili multivitamin) ili Rosa 0,33l ili točeno piće 0,4l
* količine poklona su ograničene


Fantastično putovanje u Oz

SINHRONIZOVANO!
Pred nama je nastavak jedne od najomiljenijih bajki svih vremena.

Fantastično putovanje u Oz

Grinč

SINHRONIZOVANO!
Universal Pictures i Ilumination predstavljaju nam fenomenalnu animiranu avanturu, baziranu na književnim, prazničnim klasicima doktora Susa.

Grinč

Hotel Transilvanija 3 - Odmor počinje

SINHRONIZOVANO!
Kada se vampiri zaljube i šišmiši padaju sa neba!

Hotel Transilvanija 3 - Odmor počinje

Princeza i zmaj - Beskrajna priča

SINHRONIZOVANO!
Na proslavi svog sedmog rođendana mala princeza Sofija luta kroz tajne odaje dvorca i pronalazi čarobnu knjigu koja je vodi u čudesnu zemlju.

Princeza i zmaj - Beskrajna priča