Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PORODIČNI DAN UZ TOMA I DŽERIJA


NEDELJA, 21. FEBRUAR, OD 12 DO 17 ČASOVA

Tom i Džeri, najgori prijatelji i najbolji neprijatelji na Porodičnom danu u Cineplexx bioskopima!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Verovatno najpoznatije rivalstvo među animiranim likovima je ono između plavog mačka Toma i smeđeg miša Džerija. Decenijama unazad zabavljaju nas svojim ludorijama na malim ekranima, a sada konačno i na velikom platnu Cineplexx bioskopa.

Porodični dan u uz animiranu avanturu ,,Tom i Džeri” zakazan je za nedelju, 21. februar od 12 do 17 časova uz poklone za naše najmlađe posetioce i mnogo zabave uz avanture naših omiljenih crtanih junaka.


Sjajni pokloni* očekuju naše najmlađe posetioce, pa će tako svi mališani uz kupljenu ulaznicu dobiti masku za lice sa likom Toma ili Džerija, kao i NIVEA kremicu za mnogo zabave i negovane ručice. Po dvoje najsrećnijih u svim Cineplexx bioskopima obradovaćemo knjigom koju poklanja naš partner Evrobook, iz edicije ,,Tom i Džeri”. To nije sve, jer vas očekuju i časopisi ,,Zeka” ili ,,Bubamara” a u Cineplexx Niš bioskopu i pakovanje vlažnih maramica koje poklanja Stop Shop ritejl park.Uz to, obradovaćemo 10 posetilaca u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu sa poklon pakovanjem Ferdinand knedli, kao i pet posetioca sa vaučerom u vrednosti od 1.000 dinara za kupovinu u Lego prodavnici ili vaučer za Build a minifigure, dok uz kartu sa Porodičnog dana samo u UŠĆE Shopping Centru u nedelju možete da ostvarite popust od 10% na kupovinu Ferdinand knedli.

Jedno od najomiljenijih rivalstava u istoriji ponovo oživljava kad se Džeri useli u najlepši hotel u Njujorku uoči ,,venčanja veka", prisiljavajući očajnog organizatora venčanja da hitno zatraži nužne mere.
Kloi Grejs Morec nalazi se u ulozi tek zaposlene Kajle, koja ima zadatak da reši problem glodavaca u hotelu pre važnog događaja. Kajla za pomoć uzima Toma kako bi zajednički zaustavili nestašnog Džerija. Sledi naravno epska bitka mačke i miša koja preti da uništi njenu karijeru, venčanje, a moguće i ugled samog hotela. No, uskoro se pojavljuje još veći problem: zlobni i ambiciozni zaposleni koji se urotio protiv njih troje.

Ulaznice za Porodični dan u svim Cineplexx bioskopima su u prodaji!

*broj poklona je ograničen

Bezrepi Pele

Švedski animirani klasik o razmaženom mačetu koje je izgubio rep.

Bezrepi Pele

Deda Mraz i kompanija

Nova godina samo što nije, a na Severnom polu zavladala je epidemija gripa.

Deda Mraz i kompanija

Fantastični povratak u Oz

Godinu dana nakon što su ga Doroti i stanovnici Smaragdnog grada pobedili, zlikovac Urfin Jus pokušava da im se osveti.

Fantastični povratak u Oz

Grinč

SINHRONIZOVANO!
Universal Pictures i Ilumination predstavljaju nam fenomenalnu animiranu avanturu, baziranu na književnim, prazničnim klasicima doktora Susa.

Grinč

Kućni patuljci - Operacija Kolačići

Film se prikazuje u okviru 16. Kids Festa

Kućni patuljci - Operacija Kolačići

Lesi se vraća kući

Flo ima svog najboljeg prijatelja, a to je koli Lesi.

Lesi se vraća kući

Patrolne šape - priprema, pozor, spašavaj

U novom animiranom filmu „PATROLNE ŠAPE - PRIPREMA, POZOR, SPASAVAJ“ upuštamo se u nezaboravne avanture sa našim omiljenim štencima.

Patrolne šape - priprema, pozor, spašavaj

Tom i Džeri

Jedno od najomiljenijih rivalstava u istoriji ponovo oživljava kad se Džeri useli u najlepši hotel u Njujorku uoči "venčanja veka", prisiljavajući očajnog organizatora venčanja da hitno zatraži nužne mere.

Tom i Džeri

Trolovi - Svetska turneja

Ana Kendrik (Ana Štajdohar) i Džastin Timberlejk (Marko Mandić) vraćaju se u fantastičnom nastavku animiranog mužičkog filmskog hita iz 2016. godine.

Trolovi - Svetska turneja

Vreme je za sankanje

Fića i njegov tim su pred novim izazovom. Spremaju se za takmičenja u sankanju a glavni protivnici su mu misteriozni Zoki i njegova rođaka – lepa, ali snažna Čarna.

Vreme je za sankanje