Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PORODIČNI DAN UZ RUŽNJIĆE I MANU MUNJU


Još jedan dan zabave i mašte zakazan je za 12.maj od 12 do 17 časova uz bogat kreativni sadržaj i poklone za najmlađe!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Igrana muzička pustolovina ,,Ružnjići” i moderna animirana priča ,,Manu Munja”, stižu na platno bioskopa Cineplexx, a mi se družimo sa vama na Porodičnom danu 12. maja od 12 do 17 časova u svim bioskopima uz ova dva nova animirana naslova.

Uz svaku kupljenu ulaznicu pripremili smo poklon magazine za decu „Mali Politikin zabavnik”, „Mali Neven” ili „Neven” časopise*.

Ružnjići se suočavaju sa time šta znači biti drugačiji, boriti se sa željom da budeš voljen, i konačno otkriti da je najvažnija stvar saznati ko si zaista. Ekipu sinhronizacije čine: Sara Jovanović, Ivan Jovic Ikac, Slaven Došlo, Jelena Jovičić, Boris Milivojević, Dušica Novaković, Bojan Perić i Marko Gvero.

Manu Munja je moderna priča o tome kako potpuni stranci mogu da žive zajedno u jednom društvu. Scenario je nominovan kao najbolji scenario za film na Međunarodnom festivalu animiranog filma FMX Festival u Nemačkoj i dobitnik je prve nagrade na dečijem festivalu u Amsterdamu za projekat koji najviše obećava. Lena Kovačević izvodi glavnu numeru u filmu, a ostatak ekipe sinhronizacije je: Ognjen Drenjanin, Branislav Platiš, Vladimir Vasilić, Đorđe Simić, Miomir Dragićević, Sofija Trifunović, Jovana Cavnić, Simona Ćirović, Ana Mirović, Peđa Damnjanović, Jelena Popivoda, Marko Dolaš, Milan Zoričić i Zoran Stojić.

Karte su u prodaji!

Manu Munja

Manu odrasta verujući da je galeb, kao njegovi roditelji Iv i Blanš, i brat Luka.

Manu Munja

Ružnjići

Igrana muzička pustolovina inspirisana globalnim fenomenom plišanih igračaka iz 2001.godine.

Ružnjići