Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PORODIČNI DAN UZ OMILJENE LJUBIMCE


NEDELJA, 9. JUN, OD 12 DO 17 ČASOVA

Nastavak blokbaster komedije, ,,Tajne avanture kućnih ljubimaca” na Porodičnom danu u svim bioskopima Cineplexx!
Spremite se da saznate šta vaši ljubimci zaista rade kad su sami kod kuće!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Porodični dan uz film ,,Tajne avanture kućnih ljubimaca 2” očekuje nas u nedelju, 9. juna od 12 do 17 časova u svim biopskopima Cineplexx.

Najsrećnije mališane obradovaćemo vaučerima za Happy Meal u Mc Donald’s restoranima, a uz svaku kupljenu ulaznicu pripremili smo poklon magazine za decu „Mali Politikin zabavnik”, „Mali Neven” ili „Neven”*. Sjajna zabava inspirisana neodoljivim ljubimcima očekuje vas na kreativnim radionicama u bioskopima Cineplexx!

Novo poglavlje prepuno je specifičnog humora koji je zaštitni znak Illumination studija. Terijer Maks suočava se sa velikim preokretima u životu. Njegova vlasnica sada je udata žena i ima sina Lijama. Maks je toliko zabrinut zbog dečakove bezbednosti, da je počeo da dobija tikove na nervnoj bazi. Na porodičnom odmoru, na farmi van grada, Maks i njegov drugar Djuk susrešće se sa kravom netolerantnom na pse, neprijateljski nastrojenom lisicom i zastrašujućom ćurkom, koji samo pojačavaju Maksovu anksioznost. Na svu sreću, Maks će dobiti važne savete od veterana sa farme, psa Rustera. On će pogurati Maksa da se suoči sa svojim strahovima, pronađe svog unutrašnjeg alfa mužjaka i Lijamu da malo slobode. Za to vreme, u gradu, dok joj je vlasnica odsutna, odvažna pomeranka Divna, uz pomoć prijateljice, mačke Kloi koja je otkrila radost koju pruža mačija trava, pokušava da spase Maksovu omiljenu igračku koja se našla u stanu prepunom mačaka. Mogu li Maks, Divna i Grudvica i ostatak družine pronaći hrabrost u sebi i suočiti se sa svojim najvećim strahovima?

Vidimo se na Porodičnom danu uz mnogo zabave i smeha, kreativnih radionica inspirisanih preslatkim ljubimcima i poklonima za mališane!

Karte su u prodaji!

Aladin

Film se prikazuje u originalnoj i sinhronizovanoj veziji!
Ukoliko ispod željenog termina projekcije nije oznaka ,,titl.“ radi se o sinhronizovanoj verziji filma.

Aladin

Dambo

Film se prikazuje u titlovanoj i sinhronizovanoj verziji!

Dambo

Delfin Berni

Radnja ove porodične avanture se odigrava na Floridi i donosi priču o bratu i sestri koji slučajno postaju prijatelji sa delfinom koji je odvojen od svoje porodice.

Delfin Berni

Park čudesa

SINHRONIZOVANO!
Zamislite jedinstveni, čarobni zabavni park, mesto gde posetioci uživaju u vožnjama koje prkose gravitaciji, gde žive zanimljivi i šareni likovi i gde su neponovljive atrakcije. Sve to ćete naći samo u “PARKU ČUDESA”.

Park čudesa

Pokemon Detektiv Pikachu

Pokemon groznica i dalje trese svet i neće tako brzo prestati, jer stiže prva živa Pokemon avantura sa popularnim Rajanom Rejnoldsom u ulozi legendarnog Pikačua!

Pokemon Detektiv Pikachu

Tajne avanture kućnih ljubimaca 2

Deseti animirani dugometražni film iz studija Illumination “Tajne avanture kućnih ljubimaca 2” jedan je od najočekivanijih filmova ove godine.

Tajne avanture kućnih ljubimaca 2