Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx Delta City
  • Cineplexx Kragujevac Plaza
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PORODIČNI DAN UZ „MOJ MALI PONI” ANIMIRANU AVANTURU


nedelja 15. oktobar, 12 - 17h

Pokloni, zabava i druženje za sve mališane u bioskopima Cineplexx u nedelju 15. oktobra od 12 do 17 časova.

Ovaj događaj je prošao.

Detalji

Porodični dan u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City, BIG Beograd, Kragujevac Plaza i Niš, zakazan je za nedelju 15. oktobar od 12 do 17 časova. Sve mališane obradovaćemo Frikom sladoledom Sneško, a najsrećnije Frikom i Dexy Co poklon iznenađenjima, kao i mnoštvom kreativnih radionica inspirisanih beskrajno simpatičnom šestorkom iz animirane avanture „Moj mali poni”. Ne propustite priliku da zaplovite u svet magije i prijateljstva i doživite filmsku čaroliju sa poznatim ponijima.

Svi posetioci će tokom događaja moći da uživaju u ukusu potpuno novog Frikomovog sladoleda Sneško, dok ih uz svaku kupljenu ulaznicu očekuju sjajni pokloni – „Mali politikin zabavnik” ili „Hajmo drugari”, DVD crtana izdanja i albumi Barbi, Jugi O i Kalimero.

I to nije sve. Mališani će od 16 časova u bioskopu Cineplexx BIG Beograd moći da se druže i pogledaju ovaj animirani hit zajedno sa glumačkom ekipom koja daje glasove junacima iz čarobne Ekvestrije.

Sinhronizovana avantura „Moj mali Poni“ nam donosi dobro poznatu šestorku u najspektakularnijoj avanturi do sada! Budućnost Ekvestrije je u opasnosti kada Storm King napadne Kanterlot s planom da ponijima ukrade čaroliju. U nikad pre viđenoj avanturi, poniji kreću na nezaboravan put izvan Ekvestrije, preko čarobnih planina i podmorskih svetova, na kojem će upoznati nove prijatelje i sa njima pokušati da spasu svoj dom. Glavnim junacima filma glasove su pozajmili Marijana Arandjelović, Jelena Jovičić, Aleksandra Širkić, Marko Marković, Boris Milivojević, Boda Ninković, i vokal Sara Jovanović (Sara Jo).

Na programu tog dana, biće i ostali animirani filmovi „Tvrd orah 2“ i „Mali Bigfoot“ sinhronizovani na srpski jezik, kao i „Lego Ninjago“ film, koji je osvojio srca mališana.
Najbolja mesta za druženje i maštanje vas čekaju, obezbedite karte na vreme i uživajte u još jednom Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx.

Grozan ja 3

Režija sinhronizacije: Nikola Bulatović

Illumination, koji je publici doneo „Grozan ja“ i najveće animirane hitove 2013. i 2015, „Grozan ja 2“ i „Malce“, nastavlja avanture Grua, Lusi, njihovih predivnih ćerkica – Margo, Edit i Agnes – i Malaca u filmu „Grozan ja 3“.

Grozan ja 3

Tvrd orah 2

Veverica Surly se vraća u novom nastavku vrhunske animacije TVRD ORAH iz 2014. godine, i ove godine će avantura biti još luđa i tvrđa!

Tvrd orah 2

Mali Bigfoot

Od reditelja filmova Sammy 1 i 2 i House of Magic, dolazi uzbudljiva avantura tinejdžera Adama, koji kreće u potragu za svojim ocem i otkriva neverovatnu tajnu.

Mali Bigfoot

Lego Ninjago film

Nakon velikog uspeha Lego filma i Lego Betmen filma, Vorner Bros donosi novu uzbudljivu Lego Ninjago avanturu.

Lego Ninjago film

Moj mali Poni

Generacije su odrasle uz globalno popularni serijal „Moj mali Poni” koji u novom, magičnom izdanju stiže na velika platna.

Moj mali Poni