Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PORODICA ADAMS NA PORODIČNOM DANU


NEDELJA, 31. OKTOBAR OD 12 DO 17 ČASOVA

Zapucketaj prstima u dobro poznatom ritmu i pokreni magiju!

Ulaznice su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Najsimpatičnija, najsablasnija i najzabavnija porodica ikada, vraća se na veliko platno svih Cineplexx bioskopa i to na Porodičnom danu u nedelju 31. oktobra od 12 do 17 časova.

Ulaznice su u prodaji!


Ovaj dan je posebno važan za porodicu Adams - Noć veštica je, koji oni slave kao svoj najveći praznik, pa u duhu prazničnog darivanja, sve mališane očekuje poklon originalni poster filma ,,Porodica Adams 2“. U Cineplexx Promenada bioskopu očekuje te kreativna Halloween radionica i maskembal od 13 do 16 časova.

U sasvim novom filmu zatičemo izbezumljene roditelje Mortišu i Gomeza jer njihova deca nisu više mala, preskaču porodične večere i potpuno su zaokupljeni „vremenom vriska“. Kako bi povratili svoju bliskost, odlučuju da strpaju Sredu, Pagslija, ujaka Festera i posadu u svoj ukleti kamper i krenu na poslednji bedni porodični odmor. Njihova avantura širom Amerike izvlači ih iz njihovog stila uz urnebesne situacije sa njihovim kultnim rođakom Stvari, kao i mnogim novim čudnim likovima.

Šta bi moglo da krene po zlu? Saznaj na Porodičnom danu u svim Cineplexx bioskopima!

U sinhronizaciji ove sjajne avanture učestvovali su Srđan Timarov, Dušica Novaković, Đurđina Radić, Marko Marković, Dobrila Ilić, Milan Tubić, Dragan Vujić Vujke, Viktor Majer, Nikola Nemešević Nemeš i Darija Vračević.

Ulaznice za Porodični dan i film ,,Porodica Adams 2“ su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

AINBO - Dobri duh Amazonije

AINBO je edukativna, ekološka priča puna ljubavi, ispričana iz srca autohtonih ljudi koji su živeli u amazonskoj prašumi i njihovoj borbi za zaštitu svoje zemlje.

AINBO - Dobri duh Amazonije

Luka

Film se prikazuje u okviru 17. KIDS FEST-a

Luka

Mali šef - Porodični biznis

U nastavku komedije nominovane za Oskara koja stiže iz studija DrimVorks Animejšn/ DreamWorks Animation, braća Templeton – Tim i njegov mali šef Ted (Srđan Timarov) postali su odrasli i udaljili se jedan od drugog.

Mali šef - Porodični biznis

Nepopravljivi Ron

Priča o Barniju, pomalo čudnom srednjoškolcu, i Ronu – njegovom digitalnom robotu koji može da priča i hoda. Međutim, ispostavlja se da je Ron neispravan i nepopravljiv.

Nepopravljivi Ron

Patrolne šape Film

PATROLNE ŠAPE su u akciji!

Patrolne šape Film

Porodica Adams 2

Svima omiljena sablasna porodica se vratila u nastavku animirane komedije, “Porodica Adams 2”.

Porodica Adams 2