Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PORODIČNI VIKEND UZ NOVU DIZNIJEVU AVANTURU


SUBOTA 24. I NEDELJA 25. APRIL
OD 12 DO 17 ČASOVA

,,Raja i poslednji zmaj“ na Porodičnom vikendu u Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš bioskopima!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Porodični vikend u Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš bioskopu u zakazan je za subotu 24. i nedelju 25. april od 12 do 17 časova uz najnoviju Diznijevu sinhronizovanu avanturu ,,Raja i poslednji zmaj“. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem CineplexxRS aplikacije.

Naše najmlađe posetioce čekuju časopisi ,,Zeka” ili ,,Bubamara“ dok će Vulkan izdavaštvo će obradovati dvoje mališana fantastičnim knjigama. U sjajnim ukusima vrhunskih mikseva kafe pržionice ,,Moja tašta ne pije svašta“ uživaće pratioci naših najmlađih posetilaca. Najsrećnijih mališana očekuje poklon paket našeg partnera kompanije Yumis. Još sjajnih poklona iznenađenja očekuje vas u vašem omiljenom bioskopu!

Davno, u čarobnom gradu Kumandra, ljudi i zmajevi živeli su zajedno u slozi. Ali kada su zlokobna čudovišta poznata kao Drun postala pretnja za planetu, zmajevi su žrtvujući sebe, spasli čovečanstvo. Sada, 500 godina kasnije, ta ista čudovišta su se vratila. Usamljena ratnica Raja mora da uđe u trag poslednjem zmaju u nadi da će zauvek da zaustavi neprijatelja. Međutim, tokom svog putovanja naučiće da je za spas sveta potrebno nešto više od magije – neophodno je i poverenje.

U sinhronizaciji ove sjajne anavanture, učestvovali su Irina Arsenijević, Marija Mikić, Todor Jovanović, Bojan Žirović, Aleksandar Kukolj, Andrej Pipović, Miljan Davidović i Marko Misirača.

Ulaznice za Porodični vikend i Diznijevu avanturu ,,Raja i poslednji zmaj“ su u prodaji na blagajnama Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš bioskopa.

Raja i poslednji zmaj

Film se prikazuje u okviru 17. KIDS FEST-a

Raja i poslednji zmaj