Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PEVAJMO 2 NA PORODIČNOM DANU


NEDELJA, 26. DECEMBAR
OD 12 DO 17 ČASOVA

Sjajna raspevana animacija u svim Cineplexx bioskopima!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

U vreme novogodišnjih praznika, sjajna sinhronizovanoa animacija ,,Pevajmo 2“ stiže sa velikim snovima i spektakularnim hit pesmama i to na Porodičnom danu u svim Cineplexx bioskopima u nedelju 26. decembra od 12 do 17 časova.

Za sve mališane pripremili smo poklon poster filma a najsrećnije mališane u Cineplexx Niš bioskopu obradovaće naš partner kompanija Yumis svojim poklon paketima.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.


Uvek optimistična koala, Baster Mun i njegova ekipa izvođača pripremaju se za svoj najblistaviji scenski performans do sada, koji se dešava u svetskoj prestonici zabave. Postoji samo jedna poteškoća: prvo moraju da nagovore najzabavniju rok zvezdu na svetu – koju glumi globalna muzička ikona Bono, po prvi put u animiranom filmu – da im se pridruži.

U očajničkom pokušaju da privuče pažnju gospodina Kristala, Ginter spontano iznosi nečuvenu ideju koja Bastera brzo obuzima, obećavajući da će u njihovom novom šou glumiti legenda roka lav Klej Kalovej. Problem je što Baster nikada nije upoznao Kleja, umetnika koji se sklonio od sveta pre više od 10 godina nakon gubitka supruge. Još gore, Baster nije prozreo da je gospodin Kristal egocentrični gangster koji bi radije nekoga bacio s krova zgrade nego da trpi laži.

Dok Ganter pomaže Basteru da ostvari san o pozorišnom remek-delu izvan ovog sveta, pritisku (i zlokobnim pretnjama) G. Kristala, Roziti uzimaju glavnu ulogu u šouu i daju je razmaženoj ćerki gospodina Kristala, Porši. Očajnički želeći da spasi predstavu i svoj život, Baster kreće u potragu za pronalaženjem Kleja i nagovara ga da se vrati na scenu.

Ono što započinje kao san o velikom uspehu, postaje emotivni podsetnik na moć muzike koja leči i najslomljenija srca.

Ne propustite ovu fantastičnu animiranu priču na Porodičnom danu uz poklone i mnogo pesama i zabave!

Pevajmo 2

U vreme novogodišnjih praznika, novo poglavlje u sjajnoj animiranoj franšizi kompanije Illumination stiže sa velikim snovima i spektakularnim hit pesmama!

Pevajmo 2