Vaš omiljeni bioskop

Molimo odaberite vaš omiljeni bioskop, time će pretraga na cineplexx.rs biti prilagođena vašem odabiru.

Preskoči

Vaš omiljeni bioskop

  • Cineplexx 4D Delta City
  • Cineplexx BEO Shopping Center
  • Cineplexx BIG Beograd
  • Cineplexx BIG Kragujevac
  • Cineplexx Galerija Beograd
  • Cineplexx Niš
  • Cineplexx Promenada
  • Cineplexx UŠĆE Shopping Center

PČELICA MAJA PONOVO SA NAMA


NEDELJA, 16. JANUAR
OD 12 DO 17 ČASOVA

Porodični dan uz najnoviju avanturu pčelice Maje u Cineplexx bioskopima!

Karte su u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Pčelica Maja i njen najbolji prijatelj Pavo u najnovijoj sinhronizovanoj avanturi ,,Pčelica Maja 3: Zlatno jaje“ na Porodičnom danu u svim Cineplexx bioskopima u nedelju 16. januara od 12 do 17 časova.

Sve mališane očekuje poklon originalni poster filma a najsrećnije i poklon izdanja našeg partnera Vulkančić. U Cineplexx Niš bioskopu određen broj posetilaca očekuje poklon paket koji je obezbedila kompanija Yumis.

Karte su u prodaji!


Kad Maja i Pavo, spasu princezu mrava, naći će se usred epske bitke koja će ih odvesti u čudne nove svetove, a njihovo prijateljstvo staviti na iskušenje. Majine se pustolovine i ovog puta odvijaju u prirodi i pozitivne su priče pune nade, prijateljstva i tolerancije. Baš ono što nam svima treba! Mala Maja živahna je i znatiželjna pčelica, koja baš i ne voli pravila. Kraljica je naime strogo zabranila odlazak u još jednu avanturu, ali ne poslušavši je, Maja kreće na važan zadatak: isporuku zlatnog jajeta, budući da ona naravno ne može odoleti pomoći još jednoj bubi u nevolji! Ali kad se ,,jaje" izlegne, Maja i Pavo se suoče licem u lice sa dosad najvećom odgovornošću – predivnom, ljupkom malom princezom.

U sinhronizaciji ova animirane avanture učestvovali su Mina Lazarević, Stevan Piale, Tomaš Sarić, Dimitrije Stojanović, Đurdjina Radić , Marko Mrđenović, Vladimir Marković Luni, Milan Antonić, Ognjen Drenjanin, Anja Orelj, Milena Moravčević, Vuk Gajić, Jelena Marković, Ivona Rambosek, Rajko Bogosavljević i Milan Krunić.

Ne propustite još jedan zabavan dan u svim Cineplexx bioskopima uz Maju, Pava i njihove avanture!

Vidimo se na Porodičnom danu!

Enkanto magični svet

Animirana priča o neobičnoj porodici Madrigali, koja živi skrivena u magičnoj kuc´i u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mestu zvanom Enkanto.

Enkanto magični svet

Kliford - Veliki crveni pas

Na osnovu voljenog lika iz omiljenih knjiga, Kliford će naučiti svet kako se voli veliko!

Kliford - Veliki crveni pas

Pevajmo 2

U vreme novogodišnjih praznika, novo poglavlje u sjajnoj animiranoj franšizi kompanije Illumination stiže sa velikim snovima i spektakularnim hit pesmama!

Pevajmo 2

Pčelica Maja 3 - Zlatno jaje